Fashion bloggerița basarabeană Cristina Gheiceanu și fotbalistul român Ovidiu Mendizov și-au unit ieri destinele în Italia. Nunta în stil mediteranean a fost organizată în cerc restrâns, iar frumusețea locurilor alese pentru ceremonie a compensat cu vârf și îndesat distanța de casă a mirilor.

Cristina Gheiceanu și Ovidiu Mendizov s-au căsătorit ieri, în regiunea italiană Sardinia, iar fericita noutate a fost împărtășită aseară de către mireasă, care se declara pregătită pentru statutul de soție și își împărtășea ținuta albă, aleasă pentru ziua nunții.

„Pregătită să fiu soția ta!” Cristina Gheiceanu a îmbrăcat rochia de mireasă! (FOTO)

Ready to be your wife ❤️

A post shared by Cristina Gheiceanu (@cristinagheiceanu) on

La nuntă a fost invitată și jurnalista Daniela Caraiman, care le-a urat fericire mirilor și a împărtășit în spațiul virtual câteva imagini de la petrecere.

Screenshot_2017-05-31-11-38-12

Casă de piatră, scumpa mea prietenă! Dragostea să-ți dea putere să faci tot ce visezi”, spune Daniela, care a ales să poarte o creație by Olga Parubina.

1

Ceremonia de căsătorie a fost organizată afară, pe o superba plajă Costa Corallina. Petrecerea a continuat pe Costa Smeralda – o destinație turistică în nordul Sardiniei; o zonă care atrage celebrități de talie mondială prin nisipurile albe, cluburile de golf, plimbările cu elicopterul și hotelurile exclusive. Costa Smeralda este cea mai scumpă locație din Europa; aici, prețurile locuințelor ajung până la 300.000 de euro pentru un metru pătrat.

2

Foto: Instagram.com