La fel cum o face la fiecare sfârșit de an, Asociația Cluburilor Europene (de fotbal) a realizat totalurile pentru ultimele 12 luni, anunțând care dintre sportivii contemporani merită titlul de „Cel mai bun fotbalist al anului 2015”. În acest an, titlul a plecat spre argentinianul Lionel Messi. Sportivul a aflat duminică despre victoria sa în cadrul Galei Globe Soccer Awards, desfășurată în Dubai.

Prin victoria sa, Lionel Messi i-a devansat pe celebrii jucători de fotbal Gianluigi Buffon și Cristiano Ronaldo.

„Este o onoare să primesc titlul de Cel mai bun jucător de fotbal din 2015 la  Globe Soccer Awards, în Dubai. Realizarea și fericirea mea este completă după ce  FC Barcelona a fost recunoscută ca și fiind cel mai bun club de fotbal al anului. Vă îmbrățișez”, a mărturisit Lionel ieri, într-un mesaj virtual în care împărtășea și o fotografie.

943893_1150499328302993_4476965261390586247_n

Menționăm că atacantul echipei spaniole FC Barcelona e îndrăgostit de fotbal din copilărie, devenind fotbalist profesionist încă de la vârsta de 17 ani. De atunci și până în prezent, performanțele sale sunt apreciate în fiecare an.

Preț de mai multe sezoane Lionel Messi i-a cedat Balonul de Aur concurentului său, Cristiano Ronaldo, însă victoria i-a surâs și lui, în sfârșit!

Foto: Facebook, fcbarcelona.com

Distribuie articolul: