Cristiano Ronaldo îşi petrece sărbătorile de iarnă acasă şi încearcă să dea cât mai repede uitării înfrângerea pe care suportat-o Real Madrid în meciul împotriva Barcelonei, disputat pe Bernabeu. Se pare că a găsit cea mai bună metodă de a se relaxa şi de a lăsa la o parte grijile din sfera profesională, petrecând timp cu ce mai mici dintre membrii familiei sale, gemenii Mateo şi Eva şi micuţa Alana, venită pe lume pe 12 noiembrie.

Starul Real Madridului a încărcat pe pagina personală de Instagram o serie de poze care i-au înduioşat profund pe admiratorii săi. Într-una dintre imagini Cristiano o şine în braţe pe Alana, în timp ce gemenii Mateo şi Eva sunt aşezaţi lângă tatăl lor. Gemenii par foarte curioşi de ceea ce se întâmplă în jurul lor, căci privesc zâmbitori spre camera de fotografiat, potrivit thesun.co.uk.

Acum câteva zile în urmă, Ronaldo a mai încărcat o fotografie la fel de frumoasă, în care este prezent fiul cel mare, Cristiano Ronaldo Junior, ţinându-l în braţe pe unul dintre gemeni, în timp ce tatăl său îi acordă aceeaşi atenţie celuilalt bebeluş.

Mama gemenilor nu este Georgina Rodriguez, ci o femeie-surogat din Statele Unite ale Americii.

Vezi și: Fotografie de familie: Cristiano Ronaldo, logodnica sa și cei 4 copii ai lor (Foto)

Distribuie articolul: