Separarea celebrului cuplu din shobizzul rus – Polina Gagarina și Dmitry Iskhakov – rămâne a fi în continuare unul dintre cele mai discutate subiecte din această vară. Încă în luna mai s-a aflat despre faptul că cei doi urmau să divorțeze, iar declarațiile lui Iskhakov dădeau clar de înțeles că ei nu mai locuiesc de ceva vreme împreună. Polina însă a preferat să păstreze tăcerea tot acest timp. 

Dacă au divorțat sau nu, nu se cunoaște. De ceva vreme în presă se tot vorbește că cei doi deja ar avea alți iubiți, totuși ultimele acțiuni ale lui Iskhakov ne sugerează că încă e devreme să punem punct discuțiilor despre relația lor.

E clar că Dmitry nu dorește să se despartă de Polina, acesta cu certitudine dorește să o întoarcă înapoi, iar pentru asta, s-a apucat de compus poezii. Recent acesta a distribuit cea mai recentă creație pe pagina lui de Instagram.

Bineînțeles că nu ne-am încumetat să-i traducem versurile, așa că le atașăm mai jos în varianta originală. În linii generale Isakhov vrobește despre faptul că cei doi au trecut prin diverse momente împreună, au văzut toată lumea împreună și, cu certitudine, vor depăși și acest obstacol care a apărut de ceva vreme în relația lor.

Vezi și: Motivul divorțului Polinei Gagarina este un alt bărbat? Cine este rapperul cu care s-ar iubi?

Internauții au înțeles rapid cui îi este adresată această poezie și au venit cu o multitudine de comentarii de susținere.

„Din toată inima, se simte în fiecare cuvânt!”

„Cu tot sufletul sunt cu tine! Fie ca totul să fie bine!”

„Nu este finalul, trebuie să vă împăcați!” , scriu internauții.

Adevărul este că realitatea din spatele Instagramului o știu doar ei doi, iar noi, dacă aflăm noutăți despre cum evoluează relația Polinei Gagarina cu Dmitry Iskhakov, neapărat îți vom povesti.

Sursa: Spletnik.ru