De mai bine de o lună se zvonește despre încă un divorț din showbizul rusesc, este vorba despre cuplul format de Polina Gagarina și Dmitry Iskhakov. În pofida tuturor presupunerilor, prima perioadă soții au preferat să păstreze tăcerea, iar dacă Polina în continuare nu oferă nici un comentariu, soțul ei a venit cu câteva replici.

„Noi nu mai trăim împreună. Păstrăm relații normale și continuăm să avem grijă și multă dragoste de copiii noștri. Atât”, a spus Dmitry.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Дмитрий Исхаков (@isxakov) pe

În același timp, cu ocazia Zilei Internaționale a Tatălui, acesta a postat pe pagina lui de Instagram o imagine cu Polina și copiii lor (cei doi au o fiică de trei ani, Mia și fiul Andrei în vârstă de 12 ani, din prima căsătorie a Polinei). Cu această fotografie Iskhakov i-a cam încurcat pe internauții, care deja au ajuns la concluzia că cei doi au divorțat sau se află într-o procedură de divorț.

„Aveți grijă de tații voștri. Azi este Ziua Internațională a Tatălui”, a scris acesta alături de fotografie.

Iskhakov nu a oferit alte detalii despre relația cu Polina, dar, potrivit zvonurilor, cei doi nu mai trăiesc împreună de câteva luni. Motivul separării la fel nu este cunoscut. Cât despre Polina, aceasta continuă să distribuie fotografii vesele pe pagina sa de Instagram, dar păstrează tăcerea absolută referitor la relația sa cu Iskhakov.

Vezi și: A divorțat sau nu Polina Gagarina de soțul său? După numeroase zvonuri, a apărut prima reacție de răspuns!

Căsătoria Polinei Gagarina cu Dmitri Iskhakov a durat aproape 6 ani.

Sursa foto: Instagram

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: