Cozonac pufos și aromat, după rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu

-
EA.md
- 2 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Iubești creveții, dar nu mai știi cum să-i prepari? Iată cel mai bun mod de pregătire: Creveți în unt cu usturoi
-
Mihaela Iorgu
- 2 min read

Astăzi venim cu o rețetă! Creveții - iubiți și procurați de foarte mulți dintre noi. Totuși, atunci când îi procurăm nu întotdeauna cunoaștem cum să-i pregătim. Așadar, rețeta de c...
Povestea ucrainencei de 83 de ani, care de Paște a copt pască în bucătăria distrusă: „Cu mâinile mele am pus fiecare cărămidă” (Video)
-
Mihaela Iorgu
- 2 min read

În acest material vei descoperi povestea unei femei de 83 de ani. Este vorba despre Vera Filipovna, cea care a sărbătorit Paștele acasă în locuința sa din Gorenka, regiunea Kiev. C...
Acum ai nevoie de această rețetă: Pască tradițională cu multă brânză și stafide
-
Mihaela Iorgu
- 2 min read

Pe lângă multe alte preparate tradiționale, pasca cu multă brânză și stafide este nelipsită de pe masa de Paște, dar și de pe masa de Paștele Blajinilor. De aceea, noi îți venim as...