De câțiva ani, costumele pentru bărbați sunt tot mai purtate și de femei. Am putea spune că este o modă ce a făcut deja încojurul globului, fiind o alegere din ce în ce mai întâlnită pe străzi. Nu este nimic anormal aici, atâta timp cât costumul îți vine bine și știi să faci combinațiile potrivite.

Iată câteva idei despre modul în care poți asorta costumul pentru obținerea unui look cât mai glam.

Stilul all white

Un stil ce nu are nevoie de o descriere. All white implică o ținută compusă doar din articole vestimentare albe. Albul este o nonculoare extrem de stylish pentru o ținută ce să atragă toate privirile. Nu încerca să contrastezi cu vreo pată de culoare, nici măcar cu negru. Poți încerca doar o accesorizare, cu o bijuterie micuță, finuță și aurie.

Pantofii „kitten heels”

Imaginează-ți cum ar arăta costumul tău masculin ai cărui pantaloni sunt largi, iar în picioare să porți o pereche de kitten-heels. Sfat: încearcă să faci în așa fel, încât pantalonul să nu acopere complet pantoful. 

Un singur cuvânt: oversized

Se pot face adevărate stylinguri cu astfel de piese. Așadar, dacă iubești costumele bărbătești, poți împrumuta costumul partenerului de viață, cu toate că poate este cu câteva numere mai mare.


Culorile mai vii

Încearcă și culori inedite: un verde, un portocaliu sau chiar și un roz frumos.

Sursa: monden.ro

Distribuie articolul: