Are nume de poveste și „puteri magice”, iar după opt ani de studii medicale, Eliza și-a descoperit vocația în domeniul frumuseții. Tânăra se bucură că aduce zâmbetul pe fața femeilor, ajutându-le să slăbească frumos.

Eliza Varzari și-a dorit să fie medic, dar după mulți ani de studii în domeniul medical, după rezidențiatul finalizat cu brio, tânăra de 26 de ani și-a găsit vocația în domeniul frumuseții. Eliza a devenit cosmetolog în remodelare corporală și se bucură că ajută femeile să slăbească și să fie în armonie cu sine.

Cel mai mare regret al specialistului este că medicii nu sunt apreciați, iar salariile nu acoperă necesarul.

„Am finalizat Universitatea de Stat de Medicina și farmacie„Nicolae Testemițanu”, facultatea Sănătate Publică și, deși mi-am dorit să activez în domeniul medical, din păcate nu am reușit, din motive financiare. Mi-am dorit mereu să fiu o persoană respectată, iar pasiunea și visul meu a fost să ajut oamenii”, se destăinuie tânăra.

 

Totuși, există alternative care reușesc să aducă împlinire sufletească.

„În anii studenției m-am angajat într-un cabinet cosmetologic, între timp am finalizat cei 8 ani de studii în medicină, am devenit mămică și am susținut rezidențiatul cu brio. Astfel, cosmetologia a început ca un hobby, dar ulterior s-a transformat într-un job care îmi aduce satisfacție și împlinire sufletească. Fiind o persoană energică, mi-am dorit enorm să-mi găsesc un job, să mă încadrez undeva unde să am posibilitatea să comunic cu oamenii, pentru că asta îmi face o deosebită plăcere.

Sunt bucuroasă că mi-am găsit în salonul de frumusețe în care activez în prezent, descoperind o echipă de oameni de care aveam nevoie pentru a mă simți împlinită. ”, povestește cosmetologul.

Familia este totul

„Încerc și cred că reușesc să îmbin jobul și familia care este tot ce am mai de preț și, deși, uneori este dificil, datorita soțului și băiețelului meu de un an și nouă luni continui să merg mai departe. Soțul mă susține în toate pornirile mele, iar dacă într-o zi m-aș gândi la o carieră în orice alt domeniu niciodată nu s-ar împotrivi, chiar dacă știe ca am studiat 8 ani pentru a deveni medic.”, mărturisește Eliza.

Greșelile pe care le fac cel mai des moldovencile

Marea greșeală pe care o face fiecare om este că atrage prea puțină atenție modului în care arată, cu ce se alimentează și cum se odihnește. Femeile atrag prea multă atenție hainelor și foarte puține dintre ele înțeleg că trebuie să-și schimbe modul de viată, atât ce ține de alimentație, cât și odihnă. Iar dacă o fac, greșesc și la acest capitol, deoarece nu se consultă cu un specialist.

Pentru a avea un corp armonios, trebuie să combini sportul cu alimentația, alimentația cu procedurile și asa mai departe.

Deseori femeile consideră ca dacă au început o dietă o sa slăbească perfect, iar acest lucru este un mit, deoarece chiar dacă o sa slăbească, se va reduce din grăsime, dar nu se va modifica metabolismul, calitatea pielii și a țesuturilor.

Elementul principal în procesul de slăbire este apa și consumul corect al acesteia. Prea mulți oameni nu înțeleg acest lucru și consideră că dacă au consumat cafea sau ceai, atunci acest lucru se ia în considerare, dar nu este așa. Pentru a funcționa bine, organismul are nevoie de apă în formă pură

Vezi și: Tatiana Celac, între avioane și 50 mii de femei. Povestea controlorului de zbor, care știe să dirijeze aparate și… temperamente

Distribuie articolul: