Primadona estradei rusești a marcat cel de-al 7-lea deceniu printr-un concert jubiliar. La eveniment au fost prezenți cei mai devotați prieteni, fostul soț, dar și toți copiii și nepoții acesteia – lucru care se întâmplă foarte rar. 

Alla Pugacheva a fost omagiată pe 15 aprilie. Iar cu ocazia împlinirii celor 70 de ani, artista a organizat un concert jubiliar și mii de oameni au putut să o asculte cântând live.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Это было очень сильно! ❤️🙏🏻 спасибо! @alla_orfey долгих лет творчества, счастья и любви!!

Публикация от Sofia Nikitchuk (@nikitchuksofi)

În această zi specială, alături de artistă au fost cei mai dragi oameni – familia. Kristina Orbakaite a realizat o poză de grup în care apar cei trei copii ai săi – Nikita Presnyakov, Deni Baisarov și Klavdia Zemtsova, dar și sora și fratele – gemenii Elizaveta și Garry Galkin. Să recunoaștem că se întâmplă destul de rar să se adune laolaltă, mai ales că fiii mai mari ai Kristinei studiază și locuiesc peste hotare. Fiica primadonei a semnat fotografia: „Suntem copiii Galacticii”. Internauții au apreciat faptul că au reușit să fie prezenți la concertul „capului familiei”. Ulterior toți au urcat pe scenă pentru a o felicita pe artistă.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Наша Алла. 2019

Публикация от Alla Sagura (@allasagura)

Nelipsit de la eveniment a fost și fostul soț al acesteia, Filip Kirkorov, care a recunoscut nu o dată că a iubit-o și o va iubi mereu pe Alla Pugacheva.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Можно выдохнуть🤪Концерт прошёл на Ура👏Это наша эпоха,это наша жизнь,моя так точно 🔥В то время когда рос Я,особо слушать и смотреть было некого Алла Пугачева❤️ 17.04.2019 (70-лет) #аллапугачева #концерт #кремлевскийдворец #живойзвук #живаямузыка #женщинакотораяпоет #алла #пугачева #сольник #орфей #алуся #юбилейаллы #юбилей#свадьба #дети#подарокдляаллы #пой #70лет #горимоязвезда #примадонна #семья #детиаллыпугачёвой #alla #allapugacheva#филиппкиркоров #максимгалкин @alla_orfey @maxgalkinru @fkirkorov

Публикация от ⭐️Vyacheslav Dubrovin✨ (@slavadubrovin71)

Sursa: Instagram.com, Google.com

Vezi și: Alla Pugacheva, prinsă în dansul pinguinilor. Jasmin Shor, nelipsită de la petrecere (Video)

Distribuie articolul: