Olga Manciu este foarte activă pe rețelele de socializare, ian în ultima perioadă, tânăra își relatează gândurile în scris, cu ajutorul postărilor pe rețelele de socializare. Se pare că astfel tânăra mămică  și-a pus drept scop să-și „trezească” la realitate prietenele virtuale și să le motiveze să fie mai împăcate cu sine și fericite.

Soția lui Alexandru Manciu a ținut să vină cu o „confesiune de noapte” pentru femeile care o urmăresc în mediul online:

„Cine e bărbatul de lângă voi? V-ați pus vreodată această întrebare? E un om, nu? Dar ce fel de om? Ce e în capul lui în secunda aceasta? La ce sau la cine se gândește? Întrebări sunt multe, dar răspunsuri cam puține de obicei!
Bărbatul tău ar fi trebuit să îți spună că te iubește înainte de somn. Nu neapărat cu vorba, e destul și o privire! Lui îi pasă cum te simți acum, ce gândești și DA…lui îi pasă, îl iubești sau nu! Acum, exact în acest moment. El te-ar asculta, chiar dacă discuția ta e despre cosmetică, copii sau nu mai știu eu ce „chestii de fete”.”, reflectă Olga.

„Bărbatul tău e în primul rând, prieten-ul(a) ta cu care poți vorbi despre orice la orice oră! Chiar dacă e cazul de tras un “boșeț”, el îți rabdă tot…și te liniștește strângându-te în brațe ca pe o copiliță micuță. Ai senzația de parcă toți bărbații lumii s-au strâns într-o pereche de ochi care te privesc atât de gingaș. Chiar când e supărat pe mofturile tale sau poate pe emoțiile excesive, sau pe faptul că tu, de fapt, ești o puternică dar anume azi, când și el a avut o zi grea, tu ai hotărât să îi arăți toate capriciile și colțișoarele mai întunecate ale sufletului tău… păi chiar și atunci te privește cu privirea ceea vorbitoare: “Mai femeia mea, tu mai ai? Hai gata!” . Ce vreau să zic este că…mmmmm….nu știu dacă există așa BĂRBAȚI. Cert este faptul că noi anume asta ne dorim. Și doar noi ne construim UNIVERSUL în DOI, nu-i așa? Munciți în fiecare zi, clipă, secundă, asupra relațiilor voastre! Construiți-le anume așa cum le imaginați. Iar dacă acel care e acum lângă voi, doarme dulce, nu e acel pe care îl doriți… atunci nu vă pierdeți timpul! O singură dată trăiți! Nu uitați că ei, bărbații de lângă noi, tot au suflete, dureri, trăiri și multe gânduri! Noapte bună și dulce!”, își încheie postarea aceasta.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Olga Manciu face confesiuni: „Unde a dispărut sufletul meu? Mi se făcuse frică și mă simțeam tare pierdută și singură”

Distribuie articolul: