Cu toții avem perioade în care suntem mai vulnerabili și simțim că lumea noastră se prăbușește. Atunci, încercăm să căutăm raspunsuri și soluții.

Se pare că tânăra mămică trece printr-o astfel de perioadă, dar nu se lasă bătută. Olga Manciu a mărturisit că duce o luptă:

„Știți, în ultimile două luni nu prea înțelegeam unde a dispărut sufletul meu…parcă mă pierdusem pe mine însumi! Nu puteam să mă regăsesc, deși încercări de căutare au fost. Într-un moment mi se făcuse frică și mă simțeam tare pierdută și singură nu știu cum. Am încercat să ascult muzică, să citesc, să privesc filme motivaționale și să caut în jurul meu, acele colacuri de salvare care să mă scoată din „tunelul” în care mă aflam. Nu îmi reușea nimic. Îmi părea că nu mai există o cale de reanimare a stării interioare! Și tot în acel moment, totul a început să se ducă de râpă…Lucrul nu merge, dezvoltare nimic, bani – zero, probleme enorm de multe, oameni negativi în jur, lacrimi, dezamăgiri și tot așa, una după alta. Am stat eu să mă gândesc, de ce oare mi se întîmplă toate acestea? Poate e timpul să caut motivul în mine? Poate eu pot să schimb ceva?”, a dezvăluit tânăra.

„Și da, răspunsul a venit ca din senin. Doar eu îmi pot schimba viața. Doar acțiunile mele mă pot ajuta să mă reanimez. Doar gândurile mele mă pot scoate din acest tunel negru. Și am început să schimb totul în jurul meu. Oamenii, acțiunile, gândurile și scopurile! De azi, oficial, începe o viață nouă, poate nu chiar în sensul direct, dar o viață în care eu sunt altfel! Și de aceea e una NOUĂ!
Confesiunea de luni

Voi cum luptați cu prăbușirea morală și fizică?” și-a încheiat postarea, pe o notă mai pozitivă, Olga.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Olga Manciu, declarație de dragoste pentru soțul său: „Datorită ție sunt mereu cu zâmbetul pe față și cu fluturi în stomac”

Distribuie articolul: