Zilele trecute, SUA au găzduit lansarea concursului de frumusețe Miss Universe 2015. Spre deosebire de alte ediții, de această dată concurentele au decis să lanseze un flashmob virtual prin care să promoveze frumusețea autentică. Acestea distribuie pe rețelele sociale colaje foto cu sine machiate și nemachiate.

#ConfidentlyBeautiful – așa se numește hastagul pe care l-au lansat participantele de la Miss Universe 2015, în rețeaua Twitter, dar și pe alte rețele sociale. Pe lângă hastag, tinerele distribuie și fotografii afișând chipurile lor, cu machiaj dar și fără.

La flashmob s-au înscris, deocamdată, 10 concurente, printre care și reprezentanta Ecuadorului, a Indonezei și a Ghanei.

Marea finală a competiției Miss Universe 2015 urmează să aibă loc pe 20 decembrie, cu o zi mai târziu decât Miss World 2015.

La concurs participă concurente din 80 de țări ale lumii. Competiția fost creat în anul 1952 de către o firmă americană de textile, iar scopul inițial al acesteia era să facă concurență concursului Miss World.

Foto: Twitter

 

Distribuie articolul: