„Decadence” a fost intitulată colecția nouă de pălării a creatoarei Iuliana Chiroșca. Pălăriera a cucerit cu această linie publicul de la Romanian Fashion Philosophy București, desfășurat de curând în capitala de peste Prut. „Colecția este despre femeia care nu fură din forța bărbatului de alături ci generează în el putere, potență și elan”, spune creatoarea.

„Femeia care, aparent denotă forță, nefiind vorba de forță fizică, ci de rezistență morală, răbdare și înțelepciune, nu-și va depăși atribuțiile, deși cunoaște că ar putea face asta”, spune Iuliana, cu referire la colecția ei.

„Colecția asta este servită într-un ambalaj masculin, îmblânzit de bralelettes, dantele care lasă ușor și discret la vedere un umăr. Și centuri. Curele care evidențiază talia, diminuează din forța mesajului vestimentar, în prezintă altfel, rotungind brutalitatea unui sacou și punând în evidență pălăria. Toate au fost concepute în măsura în care sa poată suna în unison cu stările mele, cu maturitatea mea emoțională, cu îndrăzneală și fonul meu energetic gândite, sunt una reformulată”, declară Iuliana pentru EA.md.

„Nu e vorba de perfecționism… îmi doresc mereu să văd armonie și ordine, chiar dacă personal sunt una majoritar difuză, spontană și foarte autocritică pe alocuri. Știu mereu că mai este de muncit și încă foarte mult. Colecția a ieșit pe podiu pe un fundal sonor vibrant, care a pătruns adânc în sufletul privitorilor și sper mult că i-a și vibrat pe dinăuntru, în armonie perfectă cu ceea ce admirau pe podium”, ne-a mai spus creatoarea pălăriilor, revenită de la București foarte mândră de prezentare, dar și foarte ambițioasă spre un nou plan.

Amintim că Iuliana Chiroșca a făcut furori și acum un an la același eveniment din București.

Vezi colecția de atunci: O creatoare de pălării de la noi a dus „Fluturi în Stomac” împătimiților de modă la Romanian Fashion Philosophy București