Un sondaj recent, care a stabilit cine este cel mai popular membru al Casei Regale Britanice, a avut un rezultat surprinzător… Nici Regina Angliei, și nici Meghan Markle, care, în ultimul timp a câștigat simpatia tuturor, nu au reușit să-și adjudece primul loc. 

Familia Regală Britanică se bucură încă de o mare popularitate în rândul cetățenilor britanici și nu numai, la fel și Elisabeta a II-a, care, de 66 de ani, conduce regatul cu o mână de fier, însă, cu toate acestea, în ochii oamenilor de rând nu ea este cea mai simpatizată… Conform unui sondaj online, cel care a câștigat detașat a fost nimeni altul decât Prințul Harry! Ducele de Sussex  a fost aplaudat la scenă deschisă în primul rând pentru deschiderea sa față de sănătatea mentală, dar și pentru munca depusă în beneficiul forțelor armate, în cadrul Invictus Games.

Doar 7% dintre respondenți au o opinie negativă despre Ducele de Sussex. Fanii l-au descris ca fiind „admirabil, plăcut, plin de umor, distractiv și autentic’. Aproximativ 77% dintre participanții la sondajul inițiat de YouGov au o opinie pozitivă despre Harry, care anul viitor va deveni pentru prima oară părinte, Meghan Markle fiind însărcinată. Doar 7% dintre respondenți au o opinie negativă despre el, iar popularitatea lui s-a răspândit, în egală măsură, atât în rândul generației mature, cât și în rândul tinerilor. Doar 13% dintre respondenți au o opinie neutră.

Prințul Harry este mai popular decât întreaga lui familie! Amuzant este că, din totalul respondenților 99% au auzit de Prințul Harry, în timp ce Regina Angliei are doar 98 de procente… Viitorul Rege, Prințul Charles, care tocmai a împlinit 70 de ani, este abia pe a șaptea poziție în rândul celor mai simpatizați membri ai Casei Regale Britanice, dar aproape o jumătate de națiune (48%) are o părere bună cu privire la urcarea acestuia pe tron. Pe locul patru în sondaj se află Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cu 65% dintre voturi, urmată de Prințul William, soțul ei, Ducele de Edinburgh și soțul Reginei, Prințul Philip, este pe un lăudabil loc cinci, cu 56%, chiar înaintea Ducesei de Sussex. Meghan Markle, la nici șase luni de la căsătoria cu Prințul Harry, a adunat 55% dintre voturi, un rezultat admirabil, dar oarecum neașteptat pentru cei care credeau că Harry a devenit mai popular datorită ei. Surpriza este că a fost fix invers…

viva.ro

Citește și: Credeai că Familia Regală britanică trăiește cel mai bine? De departe! Iată lista celor mai bogate

Distribuie articolul: