Asistenta medicală care zilele trecute și-a făcut apariția la serviciu într-un costum de baie sub echipamentul protector, nici măcar nu putea intui cât de populare vor deveni fotografiile ei.

Sursă: woman.ru

Ca orice alt lucrător medical, femeia poartă echipament protector pe toată durata turei de lucru. Conform spuselor asistentei medicale, în acest costum este extrem de cald și din acest motiv a decis să nu îmbrace altceva decât un costum de baie. Nici măcar nu și-a imaginat cât de populară va deveni ea după această apariție, pentru că fotografiile au apărut imediat pe rețelele sociale.

Sursă: woman.ru

Chiar dacă oamenii din social media au susținut asistenta, reprezentanții spitalului au decis să o pedepsească pentru nerespectarea formei medicale. Dar în ajutor au venit colegii care au mărturisit că, de fapt, spitalul nu are echipament corespunzător care să fie elaborat în baza normelor speciale.

De asemenea, personalul medical a destăinuit personalitatea asistentei, care deja are foarte mulți admiratori. Este Nadejda Jukova și recent a finalizat studiile la universitatea de medicină din Tula, Rusia. Asistenta încă nu este pregătită să devină o persoană publică și din acest motiv nu comentează în niciun fel toată situația creată în jurul său.

Sursă: woman.ru

Vezi și: O asistentă medicală a fost pedepsită pentru că a îmbrăcat costumul de baie sub echipamentul protector(Foto)