Angajata unui spital din Tula (Rusia) a fost pedepsită pentru că a deranjat pacienții, dar și personalul prin felul în care a venit la serviciu. 

Pentru a nu se supune riscului de infectare cu noul tip de virus, medicii sunt obligați să fie echipați cu măști, mănuși și costume protectoare. Mulți dintre oameni zic că este foarte greu să respiri în mască, făcând doar o plimbare până la magazin, dar cum se simt atunci medicii?

Probabil, anume din această cauză o asistentă medicală din secțiunea cu boli infecțioase, dintr-un spital din Tula, a luat o decizie neașteptată. Recent, în una din turele sale femeia a decis să nu îmbrace nimic sub echipamentul de protecție, decât costumul de baie.

Sursă: woman.ru

Asistenta nici măcar nu-și putea imagina cât de transparent este costumul protector. Desigur că acest fapt a atras atenția pacienților, unii dintre ei chiar au și fotografiat-o și au postat imaginile pe rețelele sociale.

Sursă: woman.ru

Chiar dacă majoritatea oamenilor au reacționat cu înțelegere de ce asistenta a recurs la acest gest, atunci conducerea spitalului i-a făcut observație și chiar a pedepsit-o pentru nerespectarea regulilor de utilizare a echipamentului medical.

Sursă: woman.ru