Chrissy se afla internată de câteva zile din cauza unor complicaţii suferite în timpul celei de-a treia sarcini. În luna august ea şi soţul ei, cântăreţul John Legend, anunţau că vor avea un al treilea copil.

Modelul a anunţat în urmă cu câteva ore că a pierdut sarcina, deoarece hemoragia internă nu a putut fi oprită, în ciuda faptului că de zile întregi medicii i-au făcut numeroase intervenţii şi transfuzii. Încă de la început această sarcină s-a anunţat a fi cu probleme, deoarece vedeta suferise o intervenţie de îndepărtare a siliconului mamar fără a ştii că e însărcinată pentru a treia oară. Operaţia a necesitat anestezie totală, care nu este tocmai recomandată mamelor aflate în primul trimestru de sarcină.

În urmă cu o săptămână, Chrissy povestea urmăritorilor ei de pe Instagram că uterul său are probleme, iar copilul se află în pericol şi de aceea a trebuit să amâne toate proiectele pe care le avea în derulare. Recent, ea era ceva mai optimistă, spunând că situaţia e sub control şi că atât ea, cât şi copilul sunt OK. Dar se pare că drama a urmărit-o în cele din urmă, iar bebeluşul a murit înainte de a se naşte. Suntem şocaţi şi ne încearcă o mare durere, aceea de care doar auzi povestindu-se, aceea pe care nu am simţit-o până acum. Nu am reuşit niciodată să oprim sângerarea şi să-i dăm copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda numeroaselor pungi de sânge folosite pentru transfuzie. N-a fost destul”, scrie Teigen pe reţelele sociale, aflată deja la jumătatea perioadei de sarcină.

Ea a mai făcut o confesiune dureroasă, aceea că pentru prima dată ştiau deja cum îl va chema pe băieţelul lor: „Niciodată nu ne decidem asupra numelui copiilor noştri până înainte de ultimul moment, după ce se nasc, chiar înainte de a părăsi spitalul. Dar nu ştiu din ce motiv am început să-l strigăm pe acesta Jack. Aşa că pentru totdeauna el va fi Jack. Jack s-a străduit atât de mult să facă parte din mica noastră familie şi va rămâne pentru totdeauna… Pentru Jack al nostru – îmi pare rău că acele câteva clipe din viaţa ta au fost cu atât de multe complicaţii, că nu am putut să-ţi oferim casa care trebuia ca să supravieţuieşti. Te vom iubi mereu. Mulţumim tuturor celor care ne-au trimis energie pozitivă, gânduri bune şi rugăciuni”.

Vedeta a încercat şi o doză de optimism în postarea ei, manifestându-şi recunoştinţa:

„Suntem atât de recunoscători pentru viaţa pe care o avem, pentru copiii noştri Luna şi Miles, pentru toate lucrurile minunate pe care am avut ocazia să le experimentăm. Orice zi poate fi plină de soare. În această zi întunecată vom plânge până ne vor ieşi ochii. Dar ne vom îmbrăţişa şi ne vom iubi mai mult şi vom trece peste asta.”

Tot într-un moment de disperare, aceasta a postat pe Twitter: „Am plecat acasă fără copil. Cum poate să fie real aşa ceva?”

Foto: Instagram

Distribuie articolul: