Cuplul și-a achiziționat o nouă vilă de lux în Beverly Hills pe care au cheltuit nici mai mult, nici mai puțin, 17.5 milioane de dolari. Șase dormitoare, nouă camere de baie, o terasă imensă, o sală de cinema, un beci cu vinuri selecte și o piscină cu apă de mare, le face viața cu adevărat confortabilă.

Situat printre copaci pe un deal, conacul le garantează proprietarilor intimitatea și securitatea necesară vedetelor. Ferestrele panoramice și tavanele înalte de 7,3 metri, umplu locuința cu multă lumină. Interiorul minimalist în culorile cafelei nu distrag atenția de la cel mai important lucru – o vedere uimitoare a orașului înconjurat de munți și păduri.

Vila cu pereți mobili din sticlă, are șase dormitoare și nouă băi cu dușuri cu aburi, un living spațios cu o terasă imensă, o bucătărie decorată cu marmură naturală și dotată cu tehnologie de ultimă generație, o sală de cinema, un bar și o cramă. În fața casei este o piscină cu apă de mare, o zonă de grătar și o curte confortabilă.

Cu siguranță, Chrissy, John și cei doi copii – Luna de patru ani și Miles de doi ani, vor petrece multe momente frumoase în noua lor locuință.

Citește și: Cum arată „căsuța din povești”, pe afară și în interior, procurată de Harry și Meghan cu 14,6 milioane de dolari (Galerie foto)

Descoperiți mai multe imagini în galeria foto de mai jos: