Chef Ion Crihan, patiserul Mimimi Cakes: „Vrem să transmitem consumatorului, pe lângă calitate și gust, experiențe inedite”
- EA.md
- 4 min read
Articole recomandate
- prev
- next
Cum faci desertul Roscón de Reyes pas cu pas
- EA.md
- 3 min read
Roscón de Reyes este una dintre acele tradiții și rețete care cred că nu se vor pierde niciodată pentru că este adorată de mulți și este făcută în fiecare an în unele țări. De ce i...
Pâinica cea de toate zilele. Fotoreportaj din bucătăria unei brutării
- EA.md
- 2 min read
Despre Marcu Bakery noi am mai vorbit, dar ce ține de atmosfera reală din bucătăria acestei brutării, ne-am pomenit să o redăm abia acum. Este cafeneaua care te ghidează spre cele ...
Irina Calancea, de la design de pantofi la cel de deserturi: „În bucătărie, în primul rând îmi plac provocările”
- EA.md
- 3 min read
O cunoaștem pentru creațiile sale deosebite în materie de încălțăminte, iar de când s-a mutat în SUA, este și mai activă. Designera de pantofi Irina Calancea și-a canalizat toată c...