Olga Stăvilă are 44 de ani, este jurnalistă și activează de ani buni la Radio Moldova. Tot ea a devenit una dintre eroinele proiectului „CEvreaEA”, lansat de revista online pentru femei EA.md. Așa că, i-am adresat o singură întrebare: „Ce își dorește de la viață peste un an?”, iar ce ne-a răspuns Olga, vezi mai jos. 

La 44 de ani, femeile doresc să le reușească pe toate, iar dacă nu pe toate atunci… multe! Cel puțin asta ne-a demonstrat exemplul Olgăi Stăvilă, care își dorește să aibă parte de reușite frumoase atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

„Mai întâi de toate aș dori sănătate pentru toți membrii familiei mele, soțului, celor 3 copii și mie. În plan profesional, aș dori cel puțin să văd progres în instituția în care activez și sigur să am timp să realizez mai multe subiecte sociale. Asta îmi doresc, să am sănătate, să le reușesc pe toate, să fiu prezentă atât în familie și să am timp pentru serviciu, pentru a realiza scopurile zi de zi propuse, ne-a mărturisit Olga Stăvilă.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și:#CEvreEA la 43 de ani: O mamă de 3 băieți are multe dorințe!