Inna Druță este din Ialoveni și e mamă a trei copii – trei băieți care îi bucură mereu viața și o fac să-și dorească și mai mult de la ea. Provocată de EA.md în cadrul proiectului #CEvreaEA, Inna ne-a mărturisit ce așteaptă de la viața ei peste un an. Îi mulțumim din suflet, este una dintre cele 90 de femei care ne motivează pe toate să mergem mai departe, orice ar fi.

„Vreau să trăim în liniste și pace în țărișoară noastră. Vreau ca familia și prietenii sa îmi fie sănătoși. Eu și cu soțul să avem succes în activitățile noastre de zi cu zi. Familia noastră este mare, avem trei băieți și ne straduim sa educăm în ei bărbăție, omenie, tandrețe, toate calitățile frumoase. Chiar de sunt băieței, sunt foarte diferiți: cel mare e sportiv, are 20 de ani și este deja student – vreau să se realizeze în domeniul pe care și l-a ales; cel mijlociu în fiecare zi își descoperă un talent; cel mic are deja un caracter bine determinat și este foarte curajos. Deci, v-am zis, e simplu”, a declarat Inna Druță pentru EA.md.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Nata Albot dezvăluie cele 3 dorințe ale sale pentru următorul an. #CEvreaEA oare la 40 de ani? (Video)

Distribuie articolul: