Liliana Cazac este cunoscută de toți și, probabil, de fiecare în ipostaze diferite. Cei din domeniul media o cunosc drept președintele consiliului de administrare al Busuioc TV, telespectatorii îi privesc emisiunile la această televiziune, melomanii îi admiră piesele, iar apropiații o cunosc drept o mamă iubitoare a 4 copii. Noi am provocat-o să ne spune ce așteptări are de la anul ce vine în proiectul celor 90 de femei pe EA.md.

„Anul care vine aș vrea să îmi o pace lăuntrică durabilă dintre chip și rațiune. Mi-aș dori să percep că nu știu totul și că viața are încă multe lecții să îmi dea. Mi-aș dori să zâmbesc mai mult, să fiu optimistă și să învăț din toate eșecurile și să știu a merge mai departe cu capul sus. Mi-aș dori să mă trezesc dimineața cu inima bătând de bucurie, nu de tristețe și nu de frică. Îmi doresc ca cei 4 copii ai mei să crească sănătoși și să mă cucure cu succesele lor frumoase, așa cum o fac și acum, iar eu la bătrânețe, uitându-mă în urmă, să nu am regrete, ci din contra să mă bucur că nu mi-am trăit viața în zădar. E bine să ne aducem aminte oricând că A FI e cu mult mai important decât A FACE”, a concluzionat în final Liliana.

Copiii Lilianei Cazac-Prado

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Angela Stafii, #CEvreaEA la 45 de ani: „Aventuri, mult joc și multă dragoste” (Video)