Aproape zilnic, Hollywood-ul este zguduit de o nouă despărțire. Cupluri celebre și îndrăgite de către fani pun punct uneori în cel mai neașteptat moment. Acest lucru poate influența viziunea multor oameni, iar ulterior s-ar putea ca aceștia să nu mai creadă în dragoste.

Totuși, printre aceste staruri, mai sunt cupluri care au rezistat în timp tuturor obstacolelor. Iată care sunt celebritățile care ne demonstrează că iubirea adevărată și sinceră există, că poți întemeia o familie sau să creezi o relație de lungă durată alături de o singură persoană.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Blake și Ryan sunt siguri: cheia fericirii lor se bazează, în primul rând, pe prietenie. ”Pot să comunic cu Ryan precum unui prieten – îi pot cere sfatul sau pot plânge pe umărul lui”, recunoaște Lively.  Cei doi obișnuiesc să glumească unul despre altul pe rețelele de socializare, uneori, Ryan, postând mesaje amuzante pe Twitter doar pentru a-și face soția să râdă.

Cindy Crawford și Rande Gerber

Modelul și omul de afaceri sunt împreună de aproximativ 20 de ani, dar și acum au o relație în care mai domnește iubirea și respectul reciproc, exact ca în primele zile ale romanului lor de dragoste. Cindy crede că secretul unei căsătorii puternice este constă în faptul că relația lor a început ca o strânsă prietenie. Ei se străduie să mențină pasiunea în relația lor de cuplu, făcându-și diferite surprize unul altuia și, măcar o dată la câteva luni, ies în oraș la o cină romantică.

George și Amal Clooney

Britanica Amal Alamuddin este singura femeie care a reușit să-l ducă pe George Clooney la altar. Actorul susține că s-a îndrăgostit de la prima vedere de Amal. Alături de ea, George s-a transformat dintr-un vestit burlac într-un adevărat familist. El vorbește în multe interviuri despre dragostea pe care i-o poartă soției sale, despre cât e de feminină, înțeleaptă și frumoasă.

Prințul William și Kate Middleton

Conform regulilor stricte ale protocolului regal, prințul William și ducesa Catherine nu ar trebui să-și expună sentimentele în public. Însă toată dragostea pe care și-o poartă unul altuia o observăm din privirile acestora, care sunt o dovadă mai veridică decât orice sărut sau îmbrățișare. Pentru britanici, cuplul dovedește că în familia regală totul este stabil, iar pentru restul lumii sunt o familie exemplu.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Se pare că Jennifer Lopez este mai fericită ca niciodată de când a început o relație amoroasă cu Alex Rodriguez. Fanii acestora sunt surprinși de asemănarea între copiii pe care ambii artiști îi au din căsătoriile precedente. Cântăreața spune că au multe lucruri în comun: ”El este persoana care mă înțelege cel mai bine”, a afirmat Jennifer într-un interviu .

Jenna Dewan-Tatum și Channing Tatum 

Unul dintre cele mai frumoase cupluri celebre, Jenna Dewan-Tatum și Channing Tatum, nu își ascund niciodată sentimentele în public, fie că sunt pe covorul roșu sau realizează un interviu. Potrivit lor, ”atunci când apare un conflict între ei, își pun întrebarea: ”Câte puncte din 10 mă iubești în acest moment?”. Dacă răspunsul e ”6 puncte”, atunci este o problemă despre care trebuie să vorbim”.

Rosie Huntington-Whitely și Jason Statham

O relație fericită – așa putem descrie legătura dintre Rosie și Jason. Nici diferența de vârstă nu reprezintă un impediment (actorul fiind mai în vârstă cu 20 de ani decât modelul) și nici diferența de statură – Stathem este doar cu câțiva cm mai înalt decât partenera sa, însă din cauza pasiunii iubitei sale pentru tocuri, mereu pare mai înaltă decât iubitul său. Actorul și modelul, într-adevăr, formează unul dintre cele mai admirate cupluri, în care predomină sentimentul dragostei mai presus de orice. Despre iubirea reciprocă vorbesc rar, fiind ghidați de regula ”fericirea iubește tăcerea”.

Kim Kardashian și Kanye West

Dacă Kanye iubește ceva mai presus decât orice pe lumea asta, atunci la sigur este soția sa Kim. Rapperul este un adevărat gentleman. Întotdeauna își lasă soția să fie înaintea sa oriunde în public, iar pe covorul roșu îl observăm deseori aranjând rochia soției sale și nu se desparte nici pentru o clipă de ea. Alături de ea cântărețul zâmbește sincer.

Justin Timberlake și Jessica Biel

Cântărețul aduce de fiecare dată numai cuvinte de laudă în adresa soției sale. Cândva acesta afirma „De fiecare dată când mă uit la Jessica, înțeleg că am făcut alegerea corectă”. Pe covorul roșu, deseori, îi vedem fericiți și chiar puși pe șotii, iar pe Instagram împărtășesc imagini amuzante.

Nikki Reed și Ian Somerhalder

Chiar de la începutul romanului, relația între cei doi a început ca o dramă. În acel moment, Nikki era cea mai bună prietenă a Ninei Dobrev, care a avut o relație de doi ani cu Ian.  După ce s-a despărțit de Nina, actorul și-a îndreptat toată atenția spre Nikki. Aceasta, la rândul ei, dintre prietenia cu Dobrev și relația cu Somerhalder, a ales a doua variantă. În relația de cuplu se simt foarte bine, iar certurile între ei sunt foarte amuzante: „Ian crede că ochii lui sunt la fel de albaștri precum oceanul. Eu cred că sunt de culoarea apei”, spunea Nikki.