Modelul a vorbit despre problemele sale de sănătate mintală și dezvăluit că Victoria’s Secret nu a făcut-o niciodată să se simtă puternică.

Nu se întâmplă des ca un model cunoscut să declare că a lucrat pentru o importantă casă de modă nu-ți asigură o viață fericită, lipsită de griji. Bella Hadid a făcut, însă, această confesiune, mărturisindu-și fragilitatea pe plan psihic și readucând în atenția publicului impactul pe care îl pot avea depresia și anxietatea asupra fiecărei persoane.

Vedeta a dezvăluit că anul trecut, la show-ul Savage x Fenty, a fost prima oară când s-a simțit în largul ei pe podium, relatează Glamour.

A fost prima oară când m-am simțit sexy pe podium. Am mai avut și alte show-uri de prezentare pentru lenjerie intimă, dar niciodată nu m-am simțit la fel de puternică pe podium ca acum”, a spus ea pentru WWD.

Hadid, care a urcat de trei ori pe podium pentru Victoria’s Secret, a dezvăluit că se confruntă de mai mulți ani cu probleme de sănătate mintală. „Mult timp nici nu am vrut să vorbesc despre asta și am trecut prin multe în ultimii ani cu sănătatea mea”, a spus vedetă. „Mă simt vinovată că pot să am această viață incredibilă, să am oportunitățile pe care le am, dar cumva să fiu tot deprimată. Nu are sens”, a adăugat ea.

„Plângeam în fiecare dimineață”

Bella a subliniat că afecțiunile mintale precum depresia și anxietatea nu fac discriminare și pot afecta pe oricine, indiferent de statutul social.

„Plângeam în fiecare dimineață. Plângeam în pauzele de masă, plângeam înainte să adorm. Eram foarte instabilă emoțional când lucrăm 14 ore pe zi, patru luni la rând, când aveam 18 ani. Cred că doream doar să iau o gură de aer. Și așa am intrat într-un fel de spirală”, a povestit ea.

Modelul în vârstă de 23 de ani a scris recent că acum se simte mult mai bine și că vrea să contribuie la destigmatizarea problemelor de sănătate mintală. „Simt că mi-aș face un deserviciu dacă n-aș vorbi despre ceva precum sănătatea mintală, fiindcă este ceea ce am trăit eu foarte intens în ultimii cinci ani”, a spus Bella. „Acum sunt aici și sunt bine, dar mi-a luat ceva timp”, a adăugat ea.

Anul trecut, în onoarea Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, Hadid a făcut referire la problemele sale într-un mesaj postat pe Instagram: „Am învățat că este de mare ajutor să fii amabil și protector cu ține și cu energia ta. Când lumea pare că se prăbușește în jurul tău, ai voie să ceri ajutor. Nu trebuie să te descurci pe cont propriu, mai ales când vine vorba de starea ta mintală”, a scris ea.

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: