Nu este pentru prima dată când supermodelul vorbește deschis despre anxietatea și depresia cu care s-a luptat. Recent, Bella a oferit mai multe detalii într-un interviu pentru publicația WSJ. 

Întrebată cum își alege ținutele în fiecare dimineață, Hadid a spus că nu a mai avut un stilist de mult timp, de aproape doi ani. Ea a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală care au făcut ca și cele mai simple obiceiuri să i se pară dificile.

„Era cu adevărat complicat pentru mine să ies din casă, să aleg ce haine să port, în special din cauza anxietății provocate de faptul că paparazzii erau afară”, a declarat modelul, citat de People.

„În ultimul an a fost foarte important pentru mine să învăț că și atunci când oamenii vorbesc despre stilul meu, fie că le place sau nu, nu contează, pentru că este stilul meu. Când ies din casă dimineața, mă gândesc: „Ținuta aceasta mă face fericită? Mă simt bine în aceste haine și mă simt confortabil?”, a spus Bella.

Ea a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în ceea ce privește sănătatea mintală și a dezvăluit de ce a publicat pe Instagram, în luna noiembrie, o serie de selfie-uri în care plângea.

„Aveam episoade depresive severe, iar mama și medicul meu mă întrebau cum mă simt. În loc să le răspund cu un mesaj, le trimiteam o poză. Era varianta cea mai ușoară pentru mine în acel moment pentru că nu reușeam să le explic ce simt”, a declarat supermodelul.

„Treceam printr-o durere psihică și fizică îngrozitoare și debilitantă și nu știam de ce. Toate acestea s-au întâmplat în ultimii trei ani. Când am postat imaginile am vrut să mă asigur că oricine simte același lucru să știe că este în regulă că se simte așa”, a adăugat Hadid.

„Chiar dacă pe Instagram lucrurile arată atât de frumos, până la urmă suntem toți făcuți din același material. Am simțit că mi-ar face bine să arăt adevărul și la un moment dat pur și simplu nu am mai fost capabilă să postez fotografii frumoase. Depășisem acea etapă”, a spus Bella despre selfie-urile în care apare plângând.

Întrebată despre starea sa mentală actuală, modelul a mărturisit că se simte mult mai bine. Cu toate acestea, ea a spus că este conștientă că trebuie să facă față zi de zi dificultăților de natură emoțională.

Bella a mai spus despre postarea sa sinceră de pe Instagram că a ajutat-o să se simtă mai puțin singură.

„Mulți oameni m-au contactat și mi-au spus „și eu mă simt așa.”

Să ies afară, să îmi amintesc că sunt atât de mulți oameni care trec prin aceleași probleme ca și mine mă ajută să mă simt mai bine. Știu că nu asta vor să vadă oamenii pe Instagram și este în regulă. Nu este necesar să fiu pe Instagram pentru totdeauna. Simt că realitatea este mai importantă pentru mine acum”, a adăugat Bella.

 

Distribuie articolul: