Bunăstarea emoțională stă la baza sănătății mintale și este cea care ne ajută să avem o viață mai bună, mai împlinită și mai fericită. Fiecare dintre noi poate să se confrunte cu o astfel de problemă mintală, iar vedetele de la Hollywood, nu sunt deloc o excepție. Se pare că Bella Hadid este una dintre celebritățile care are o astfel de problemă și a avut curajul să vorbească despre ea. 

Faimosul model Bella Hadid, în vârstă de 25 de ani, zilele acestea a fost mai sinceră ca niciodată, pe rețelele de socializare. Ea le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că se confruntă cu probleme psihologice. 

Bella nu doar că a povestit despre starea ei, dar și-a arătat și emoțiile pe care le are. A postat fotografii cu lacrimi în ochi. Modelul a recunoscut că demult se confruntă cu un sentiment de anxietate și este foarte confuză.

„Sentimentul când crezi că nu ești suficient de bună sau nu ești încrezută în ceea ce faci. Toți suntem diferiți, în fiecare persoană există ceva special și unic. Dar oamenii uită că practic toată lumea se simte la fel: rătăcită și confuză, ei nu înțeleg pe deplin de ce sunt în această lume”, a spus Bella Hadid. 

„Anxietatea o simte toată lumea, dar toți încearcă să ascundă acest sentiment. Trăim cu neajunsurile noastre, cu un sentiment de nesiguranță, experimentăm bucurie și fericire și acceptăm totul ca pe ceva frumos și natural. Eu de câțiva ani, în fiecare zi și în fiecare noapte mă confrunt cu anxietatea”, a scris modelul pe profilul ei de Instagram.

Vedeta a mai spus că rețelele de socializare nu trebuie luate ca pe o realitate.

„Vă rog, toți cei care se luptă cu anxietatea, mereu să vă amintiți că internetul nu este o realitate. Uneori, tot de ce avem nevoie să auzim este că nu suntem singuri. Autoajutorarea pentru boli mintale și dezechilibre chimice nu este o opțiune. Este ca o cursă lină de obstacole, cu suișuri și coborâșuri. Dar vreau să știi că întotdeauna există o lumină la capătul tunelului”, a mai adăugat vedeta. 

Hadid a adăugat că i-a luat mult timp să-și dea seama de problemele ei.

„Am avut destule crize și epuizări pentru a realiza acest lucru. Dacă muncești suficient de mult pentru tine și petreci timp singur, doar așa înțelegi ce te doare, te enervează sau te face fericit. Poți oricând să înțelegi sau să înveți mai multe despre propria ta durere”, a mai subliniat vedeta. 

Fanii Bellei și prietenii i-au mulțumit pentru sinceritatea ei și și-au exprimat un sprijin extraordinar.

Ai grijă de sănătatea ta mintală, pentru că este la fel de importantă ca sănătatea fizică!

Sursa: spletnik.ru