Moda a influențat de-a lungul timpului nu numai tipurile de machiaj, dar și forma sprâncenelor de la naturale la atent pensate, de la groase la subțiri, de la tunse la tatuate, fiecare femeie adoptând stilul care i s-a potrivit mai bine. Experimentele cu adevărat îndrăznețe au venit însă în ultimii ani creându-se adevărate trenduri din formele neobișnuite pentru sprâncene lansate astfel.

Sprâncene fulgi

Trendul a fost lansat de către Stella Sironen, un make-up artist finlandez și totul a pornit de la o glumă, dar care a prins repede în rândul bloggerițelor. Pentru a realiza această formă trebuie să desparți sprânceana pe din două, să perii părul în direcția potrivită și să adaugi un lipici special, scrie glamnews.ro.

Sprâncene secționate

De la modelul inspirat din stilul rapperilor, la cea extremă propusă de beauty blogger Menal Khan, spâncenele secționate au fost un trend care și-a găsit ușor adepți, fiind mai ușor de realizat.

 

Sprâncene fulger

Responsabilă pentru acest trend este make-up artist Zakia Wahbi. Pentru realizarea acestei forme este nevoie de folosirea unui creion/fard de sprâncene. Aplicarea tușului în aceeași formă, după cum a propus Zakia Wahbi amplifică efectul.

Sprâncene coadă de pește

SkyEditz a creat acest model în 2018, cu puțin ajutor din partea Photoshop, însă se poate realiza destul de simplu. Implică doar modelarea capetelor sprâncenelor în două secțiuni distincte, fiecare înclinată într-o direcție opusă. Forma rezultată i-a dat numele.

Sprâncene halou/aură

Acest trend a fost lansat tot în 2018 de adolescenta în vârstă de 16 ani Hannah Lyne și presupune prelungirea colțurilor exterioare a sprâncenelor și unirea lor deasupra frunții. “Am avut o conversație cu o prietenă care încerca să vină cu o idee nouă pentru un look și dintr-o dată mi-a venit ideea să-mi unesc cozile sprâncenelor”, a spus Lyne despre modul în care a apărut acest trend inspirat, a adăugat ea, din modelul coadă de pește.

Sprâncene curcubeu

Creat în 2017 de Alexandra Merino, modelul acesta arată incredibil. Se realizează cu ajutorul fardurilor de pleoape sau coloranților și aduce mai multă culoare în viața oricui.

Sprâncene în valuri/ondulate

Un trend lansat tot în 2017, presupune modelarea sprâncenelor în formă de valuri, cu ajutorul unui creion. Deși o formă ciudată, și-a găsit destui adepți.

Sprâncene împletite

Este un trend care a venit după cel cu sprâncenele în valuri, dar necesită tehnică și un gel special pentru realizare. Cele care nu au îndemânarea necesară pot recurge la Photoshop pentru a realiza acest model în poze, cum au făcut-o unele tinere pentru a atrage atenția în mediile de socializare.

Sprâncene cu glitter

Este un model potrivit pentru a străluci toată noaptea la o petrecere și fără prea multe eforturi. Se adaugă glitter pe sprâncene si voila, aspectul e gata. Pentru un efect maxim, sprâncenele trebuie atent pensate înainte.

 

 

Distribuie articolul: