Odată cu sosirea toamnei, ne gândim întotdeauna să cumpărăm haine calde, pentru că, după cum observăm deja, frigul vine foarte devreme. Iar pentru fiecare fashionistă este important să-și aleagă accesoriile potrivite. Anul acesta tendințele se schimbă de la sezon la sezon, dar cu modificări minore.

Toamna vei purta în continuare panamă. Acum însă, ar trebui să dai întâietate pălăriilor de lână și piele, dar și celor din blană.

Eșarfele din mătase rămân, de asemenea, relevante. Au devenit deja un adevărat must-have în această vară, iar acum vor rămâne cu siguranță în trend și toamnă. Dacă vara eșarfa protejează de soarele activ, atunci toamna ajută să scape de vântul rece.


Poartă în acest sezon o eșarfă inspirată din anii 1960. Pe vreme răcoroasă, o eșarfă va completa perfect un costum strict, din două piese.

Șepcile de baseball la fel, vor rămâne populare pentru mult timp. Totuși, în loc de modele de vară strălucitoare, ar trebui să le alegi niște nuanțe mai puternice. Și, desigur, bumbacul ar trebui înlocuit cu alte țesături mai dense și mai calde – de exemplu, cașmir, catifea sau chiar tweed.

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: