A descoperi că partenerul te-a înșelat este cu siguranță un lucru care doare. Poate părea surprinzător, însă există unele persoane care sunt dispuse să treacă pentru o infidelitate și totul datorită personalității lor.

Potrivit astrologiei, persoanele născute în cele 5 zodii pe care le vei descoperi mai jos se gândesc mai mult înainte să pună capăt unei relații și par dispuse a-și ierta partenerul chiar dacă acesta a fost infidel.

De exemplu, nativii Săgetător ar putea gândi că și ei și-au înșelat la un moment dat partenerul sau ar putea decide să nu se despartă de partener dacă scuzele oferite de acesta au fost sincere. Poate că văd doar partea bună a oamenilor și cred că o simplă indiscreție nu este atât de importantă precum dragostea pe care i-o poartă partenerului.

Înainte de a lua decizia de a ierta un partener infidel trebuie să fii sinceră cu tine însăți și să încerci să identifici motivele care v-au adus în această situație și să vezi cum ai fi vrut tu ca el să reacționeze dacă tu ai fi fost cea care a înșelat.

Iată care sunt cele 5 zodii care își vor ierta partenerul, chiar dacă le-a fost infidel:

Gemeni

Nativul Gemeni este capabil să vadă ambele părți ale unui povești, ceea ce îl face mai disponibil la a ierta un partener care a înșelat. Din moment ce ei cred că fiecare situație este compusă din mai multe adevăruri, în mod normal nu au nicio problemă în a crede că, dacă partenerul le-a fost infidel în trecut, asta înseamnă că nu ar putea fi loial în viitor.

Balanță

Pentru unele persoane, a descoperi că partenerul a fost infidel este dovada clară a faptului că nu au fost meniți să fie împreună. Acest lucru nu este neapărat adevărat pentru nativii Balanță care au tendința de a vedea lucrurile printr-o perspectivă romantică. Nativii Balanță iubesc ideea de a fi îndrăgostiți și pot găsi scuze partenerului infidel din moment ce această indiscreție aduce un plus de dramă în marea lor poveste de dragoste.

Săgetător

Săgetătorii își adoră libertatea astfel încât pot înțelege dacă partenerul lor alege să exploreze un pic în afara limitelor relației lor. Deși aflarea faptului că partenerul le-a fost infidel poate fi dureros în orice altă situație, pentru nativii Săgetător lovitura nu este chiar atât de devastatoare precum pentru alte semne ale zodiacului.

Vărsător

Vărsătorul este unul dintre semnele zodiacale cele mai predispuse la a-și ierta partenerul dacă acesta a fost infidel. Acest lucru se datorează faptului că nativii Vărsător cred că prietenia cu partenerul este foarte importantă și nu vor să o piardă pentru nimic în lume.Este foarte ușor pentru Vărsători să ierte pentru că înțeleg greșelile și sunt lipsiți de prejudecăți. Sunt semnul zodiacal care îi judecă cel mai puțin pe cei din jur și îi vor accepta exact așa cum sunt.

Pești

Unii oameni au tendința de a vedea ce este mai rău în partenerul lor – în special dacă acesta a fost infidel – în timp ce alții încearcă să vadă și partea pozitivă. Nativii Pești sunt dispuși să își ierte partenerul infidel pentru că ei văd numai partea bună a persoanei pe care o iubesc. Peștii iubesc cu toată inima și vor dărui totul pentru partenerul și relația lor.

Indiferent dacă ai decis că infidelitatea partenerul tău este un aspect peste care nu poți trece în relație sau, din contră, nu te afectează atât de profund, trebuie să te asiguri că faci ceea ce este cel mai bine pentru tine. Atâta timp cât ești fericită cu modul în care s-a rezolvat situația, asta înseamnă că ai luat cea mai bună decizie.

SURSA

Vezi și: 4 zodii cu abilități de psiholog. Iată la cine să te adresezi când ai nevoie cineva să te asculte

Distribuie articolul: