Puțin a mai rămas până la finele lui 2021, totuși în acest interval de timp unele zodii sunt încurajate să introducă schimbări în viața lor. Despre cine este vorba, te numeri sau nu printre ele, te invităm să vezi  mai jos. 

Berbec 

Trebuie încetezi mai presupui o relație este interesantă atunci când este plină de argumente, de incertitudine, de întrebări la care nu ai răspuns, de certuri complicate. Nu ai nevoie de o persoană care îți dea fluturi în stomac. Nu ai nevoie de o persoană care se joace cu sentimentele tale. Ai nevoie de cineva care îți ofere consistentă. Cineva pe care te poți baza. Cineva care nu își anula planurile pe ultima sută de metri și te va lasă te întrebi daca ai făcut ceva greșit. Cineva care nu te va face aștepți după un răspuns.

Pe final de an 2021 trebuie încetezi te mai mulțumești cu oamenii care îți trimit semnale mixte și te fac joci jocuri care nu îți plac. Trebuie îți ridici standardele. Trebuie încetezi accepți durerea ca parte obișnuită a relației tale.

Balanță

Trebuie începi fii egoistă, te pui pe primul loc. Trebuie încetezi îți pese mai mult de fericirea celorlalți și începi te concentrezi pe propria ta fericire. stai cu cineva doar pentru a îl scuti de durerea unei despărțiri nu te face o persoană bună. Lucrul corect pe care trebuie îl faci chiar acum este rupi totul acum înainte cealaltă persoana se atașeze și mai mult de tine. Oferă-i libertatea de care are nevoie. Oferă-i posibilitatea de a își găsi pe cineva potrivit.

Între timp, tu acordați energe a pentru a căuta ceea ce îți dorești cu adevărat, ceea ce te face zâmbești, ceea ce te face fericită. Pe final de 2021 încearcă încetezi mai joci rolul omului bun și faci ce îți dorești.

Săgetător

Nu mai veni cu motive pentru a refuza oamenii din jurul tău, pentru a îi ține la distantă. Nu te mai feri atât de mult. Ai fost rănită, ai suferit… însă trebuie înțelegi nu toți oamenii sunt la fel. Nu toți vor te facă suferi. Nu toți vor te pună la pământ. Dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți fii vulnerabilă pentru a fi din nou fericită.

Dragostea înseamnă îți expui și inima. Și nu ai mai făcut acest lucru de foarte mult timp. Ai fost în propria închisoare emoțională. Ai evitat oamenii, ai încercat nu te mai apropii de ei. Dacă vrei profiți din plin de ultimele săptămâni ale anului 2021, atunci trebuie îți deschizi sufletul spre iubire.

Pești

Trebuie încetezi mai stai în preajma oamenilor care nu te tratează cu același respect pe care tu îl acorzi. Trebuie îți dai seama cât ești de importantă și înțelegi o relație presupune munca din partea a două persoane, nu a uneia singure. Nu este responsabilitatea ta faci oamenii îți acorde atenție. Dacă ar ține la tine, atunci în mod natural ți-ar oferi atenție pe care ți-o dorești. Și dacă pur și simplu nu îți acordă aceasta atenție, trebuie nu mai crezi ceva nu este în regulă cu tine.

Pe finalul anului 2021 trebuie îți iei rămas bun de la oamenii care nu vor fie în preajma ta. Chiar dacă ai o istorie cu ei, chiar dacă inima ta își dorește ajungă la inimile lor… lasă-i fie liberi. Mergi mai departe cu viața ta.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: