Antrenor de fitness și model basarabean stabilit în SUA, Valeriu Guțu și-a împărtășit bucuria cu fanii pe blogul său. Acesta s-a logodit cu iubita sa, sportiva americană Daly Santana.

Mulți îl cunosc drept „Сel mai frumos bărbat din Republica Moldova” și cel care a ocupat un loc de top la concursul Mister World 2014, care a avut loc în Marea Britanie. Valeriu Guțu este stabilit de mai mulți ani în SUA, acolo unde și-a continuat cariera de model, colaborând cu branduri celebre(a lucrat alături de supermodelul Miranda Kerr), și s-a axat în mod special pe pasiunea cea mare – fitnessul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valeriu Gutu (@valeriu_gutu)

Acesta a adunat o comunitate de peste 700 mii de urmăritori pasionați de sport, doar pe Instagram, și a lansat o aplicație fitness care a devenit rapid populară. Tot în America, moldoveanul a întâlnit-o pe iubita sa – jucătoarea profesionistă de volei interior, participantă la Jocurile Olimpice de vară din 2016 – Daly Santana.

Ieri, moldoveanul i-a organizat o surpriză iubitei sale. Era o zi obișnuită de filmări a antrenamentelor și la un moment dat, Valeriu a pretins că și-a fracturat genunchiul. Fiind la sol, printr-o mișcare ușoară acesta s-a așezat într-un genunchi în fața iubitei sale, i-a întins inelul și a cerut-o de soție.

„A spus DA”, a scris moldoveanul în dreptul imaginilor publicate pe pagina sa de Instagram, adăugând că se simte binecuvântat.

Sincere felicitări cu ocazia logodnei, din partea echipei EA.md!

Sursa: Instagram / Valeriu Guțu

Citește și: Hercule de Moldova! Valeriu Guțu își etalează vigurozitatea pe străzile din New York (VIDEO)