Cu toții ne dorim să scăpam de kilogramele nedorite și să ne remodelăm corpul, fără a fi nevoiți să depunem un efort prea mare. LPG Alliance este una dintre soluțiile care, pe lângă faptul că te ajuta să-ți remodelezi corpul are și alte avantaje. Am discutat cu Maria Rotaru, specialist în Terapii despre beneficii, contraindicații și cum funcționează această procedură.

„LPG Alliance este o tehnică inovativă de stimulare a pielii, care are ca scop intensificarea activității celulare latente a țesutului. Metoda este 100% naturală, non-invazivă și nu implică riscuri pentru persoanele care urmează acest tratament. Pentru succesul operațiunii, folosim noul LPG®, un dispozitiv revoluționar, dotat cu o clapetă motorizată și o rola cu aspirație secvențială, iar ambele combinate stimulează țesutul, zona pe care acționează, în cel mai eficient mod cu putință”, a spus Maria.

mostelle.md

Cum funcționează tratamentul pe platforma LPG Alliance

Tehnologia LPG este concepută pentru a profita la maximum de potențialul natural al pielii, pentru a stimula adipocitele (celulele de slăbire), care facilitează eliberarea grăsimii într-un mod non-invaziv și complet sigur pentru pielea ta. Înainte de a începe procedura, pacientul va trebui să îmbrace un costum special, confecționat din microfibră poliamidică, un material foarte fin, care permite pielii să respire.

„Costumul, care se mulează perfect pe corp, este important deoarece ușurează mișcările rolelor, previne dilatarea vaselor de sânge și apariția vânătăilor. În timpul procedurii, terapeutul va efectua masajul endermologic pe întregul țesut, punând mai mare accent pe zonele cu risc mărit de depozitare a celulitei, precum abdomen, fesieri sau coapse. Tot în cadrul acestei proceduri, rolele motorizate ale aparatului vor plia și deplia succesiv pielea, redându-i tonusul și fermitatea, iar primele rezultate pot fi observate după doar 3 ședințe.

Un pachet de bază presupune 10 ședințe, care se întind pe o perioadă de 2-3 săptămâni.  După obținerea rezultatelor dorite, se recomandă urmarea unor proceduri de întreținere, cel puțin o dată la 2 săptămâni”, menționează specialista.

Metoda LPG este atestată medical pentru tratamentul celulitei, iar dispozitivul acționează pe toate etapele de formare a țesutului adipos și contribuie la:

  • Activarea microcirculației și creșterea aportului de oxigen și de substanțe nutritive în piele.
  • Eliminarea retenției de apă, crescând drenajul limfatic cu până la 300%.
  • Eliminarea pungilor de grăsime prinse între septurile fibroase, proces ce poartă numele de lipoliză.
  • Stimularea producerii de colagen si elastina in organism, reducând fibroza.
  • Detoxifierea și eliminarea reziduurilor metabolice.
  •  Tratamentul mai multor zone ale corpului, precum: talie, solduri, brațe, coapse, gambe și genunchi.
  • Elimină senzația de picioare grele, obosite, prin activarea circulației sanguine și limfatice.
  • Stimulează colagenul natural.

Mostelle pune la dispoziția clienților și capătul de lucru pentru terapia facială. Aceasta se numeste LPG Mobilift și este, la fel ca tratamentul pentru corp, 100% natural, reactivează producția de colagen a organismului și oferă un efect de elasticitate. Rezultatele se pot vedea chiar după prima ședință de tratament și vor continua să se îmbunătățească după fiecare sesiune de terapie. Astfel, pielea își va redobândi densitatea, iar ridurile vor fi estompate în mod natural.

Spre deosebire de alte proceduri similare, tratamentul cu LPG nu are o limită de vârstă și este potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei. De asemenea, un astfel de tratament este indicat și pentru însărcinate. La Mostelle facem eforturi constante pentru a asigura clienților noștri cele mai bune rezultate, iar înainte de procedura propriu-zisa, vei primi consult din partea unui specialist.

Acesta îți va recomanda o schemă optimă de tratament se va asigura că vei obține rezultatele dorite și te va ghida pentru a-ți menține silueta frumoasă. O ședință de tratament de masaj endermologic cu LPG, care durează 40 de minute, are prețul de 1200 de lei, iar pachetul de 6-10  proceduri are un cost promoțional”, a mai adăugat Maria.

Dacă ești hotărât să urmezi un tratament LPG, te așteptam la MOSTELLE  pentru o evaluare corporală  specializată, în care vom stabili împreună care sunt cele mai bune soluții pentru tine.

Pentru o programare, ne poți contacta la numărul de telefon-060100999