S-a pornit unul la XFactor, dar au ajuns să aibă succes în doi. Rodica Olișevschi și Cristian Condrea au reușit să cucerească jurații prin naturalețea, vocile lor armonioase, care se completează perfect și dragostea pe care o emană cei doi atât în scenă, cât și în culise. Cuplul a lansat recent o piesă nouă, iar noi avem ocazia să o ascultăm în premieră.

„GREEN LIGHT este despre ceea ce nu mai avem în suflet sau ascundem că avem. Versurile îi aparțin talentatului Dorin Rusu. Împreună am scris și „Without You”, prima mea piesă, dar și altele care au mai urmat”, ne-a spus Rodica. Artista a prezentat piesa în cadrul emisiunii „Matinalii” de la TVR Moldova.

Ce spune autorul versurilor despre această melodie: „Piesa e despre singurătate și despre imposibilitatea de a simți ceva din nou. Un fel de disperare adusă la nivel maxim. Într-un fel eu zic că aș putea trăi și fără inimă, din moment ce în ea nu este dragoste. Fiindcă din moment ce nu este dragoste omul e de fapt mort și trăiește în întuneric. Și de fiecare dată când apare o posibilitate de a schimba ceva, de a iubi din nou, eu aleg să fug, să evit această posibilitate… la fel precum aș acoperi gaura din care vine lumină cu degetul, pentru a fi în întuneric total”, spune Dorin Rusu, poet.

Video: Matinalii, TVR Moldova

Vezi și: Cuplul Rodica Olișevschi și Cristian Condrea au cucerit jurații de la X Factor! Dragostea li se citește în ochi și în muzica pe care o cântă