Designerii autohtoni şi-au prezentat de curând cele mai noi ţinute create special pentru sezonul estival în cadrul show-ului „Din Inimă – Fashion Soiree Resort Collection 2019”. Femei și bărbați de afaceri, personalități din muzică sau influenceri, dar și copilași au îmbrăcat hainele designerilor noştri, din inimă și cu multă mândrie, prezentându-le pe podium. Cel mai mic model avea doar trei săptămâni de viață.

 

20 de designeri autohtoni au prezentat colecţiile de vară, printre care și un grup de tineri talentați, absolvenți ai facultății de design vestimentar a Universității Tehnice din Moldova, care au prezentat colecţiile ZIP House. Modelele s-au arătat încântate de postura de pe podium, însă unele dintre acestea n-au putut scoate un cuvânt, deoarece dormeau și aveau doar câteva zile. E vorba despre micuța care a ieșit pe podium alături de mămica ei, model și ea.

„Îi arăt podiumul de mică. Așa cum am făcut o premieră prezentând lenjerie cu burtica la vedere, așa am decis să ies cu ea la numai 3 săptămâni. Mulțumim din suflet designerului Alina Bradu că i-a găsit Victoriței și ținută pe potrivă”, spune modelul Valeria Fainescu.

Colecţia Alina Bradu a fost una de mireasă, plină de grație, de multe dantele, dar și de stofe naturale.

„Ne-am străduit să aducem ceva de sezon, ținute care să le motiveze pe miresele din perioada estivală să aleagă stofe lejere, naturale, dantelă și multă grație. Sper mult că ne-a reușit și de data aceasta să aducem un strop de tradiție într-o colecție modernă”, a declarat pentru EA.md Alina Bradu.

Vedeți mai multe ținute din colecția prezentată:

Show-ul de modă face parte din campania „DIN INIMĂ” și are drept scop promovarea brandurilor locale de confecții și încălțăminte.

Foto: Nata Eftene, Alina Bradu