Unele femei adoră shopping-ul, altele – îl detestă. Alteori nu avem timp pentru a trece măcar fugitiv prin magazine ca să cumpărăm ceva, mai ales în situațiile când suntem indecise ce ne dorim cu adevărat, dar să fim sincere, avem parte destul de des de așa momente. Cum ne descurcăm? În ajutor ne vin magazinele, unele din ele fiind brand-uri autohtone, care realizează livrare și nu ne lasă să așteptăm mult. Deci, să vedem cine ne oferă o astfel de salvare.

Sofi&Co

Este un magazin de haine, încălțăminte, dar și accesorii pentru femei. Accentul se pune mai mult pe stilul clasic cu note sigure de casual. Hainele sunt autohtone, cu mici excepții. Ba mai mult, magazinul se bucură de anumite articole vestimentare din categoria „Best sellers”. De remarcat este faptul că în fiecare sezon, este o colecție nouă, proaspătă șicu siguranță solicitată. Sofi&Co realizează livrare gratuită în toată țara, dar și livrare prin toată lumea, detaliile se discută cu reprezentanții magazinului.

Fló – the house of fashion

Iarăși un magazin cu articole vestimentare, accesorii și încălțăminte. Da, toate pentru femei! Iarăși cu un accent pe stil clasic. O gamă largă de culori în cele mai frumoase articole, e despre acest magazin. Fló oferă și posibilitatea de a proba unele articole, e nevoie doar să le oferiți adresa și datele de contact, iar ei vă livrează totul la ușă. Livrarea se efectuează gratuit doar în raza orașului Chișinău.

Primerka

Este un magazin apărut recent. Vine cu o gamă de haine casual și câteva modele clasice. Odată ce magazinul este aparent nou, așteptăm să vină cu mai multe modele, pentru că cele existente deja sunt solicitate de către femei! Livrarea se realizează atât direct acasă, cât și prin poștă, iar detaliile se discută cu reprezentanții magazinului.

Cotton

Deși este un atelier de haine ce coase după mărimile personale, aici puteți găsi și articole finalizate în vânzare, executate după mărimile standart. Articolele vestimentare sunt diverse, dar cele mai solicitate sunt pijamalele din mătase. Desigur că și acest atelier se conformează fiecărui sezon și vine cu sugestii către clientele sale. Livrarea se efectuează în orice colț al lumii, respectiv și în țară.

Alina Bradu

Acest brand este deja cunoscut pentru toate femeile din cauza combinației dintre tradițional și actual. Toate articolele vestimentare, dar și accesoriiile, sunt cu motive tradiționale. Ce găsim deosebit față de alte magazine? Posibilitatea de a realiza la comandă un set Mamă+Fiică, după mărimile individuale. Tot aici găsiți și articole pentru bărbați cu accent tradițional. Cu siguranță este prezent și serviciul livrare.

Mallena

O combinație frumoasă dintre clasic și casual. Magazinul vă oferă atât ținute pentru birou, cât și pentru o plimbare alături de cei dragi în locația preferată. Rochii, fuste, bluze, tricouri, o gamă largă de culori pentru orice gust. Livrarea se efectuează în Chișinău.

 Georgette

Un alt brand autohton care pune accent pe stilul clasic și folosește culorile pastelate. Nu omite detaliile importante ale unui articol vestimentar și scoate în evidență frumosul. Livrarea este efectuată în orice colț al lumii.

Adaline Denim

Aici găsiți cele mai frumoase ținute pentru micile prințese și nu doar. Seturile Mamă&Fiică vor accentua relațiile frumoase dintre cele mai bune prietene și vor demonstra dragostea adevărată. Livrare? Cu siguranță, în toată lumea.

Brio

Multe articole vestimentare pentru femei. Pentru orice ocazie și locație. Iar dacă sunteți în mare grabă, atunci ei vă vor livra la ușă hainele îndrăgite, în toată Moldova.

Gami

Un brand care creează haine și accesorii pentru micile prințese. O gamă largă de culori și modele mult asemănătoare cu cele pentru maturi. Cu astfel de modele, orice fetiță va arăta elegant. Doritorii pot utiliza serviciul livrare din orice colț al lumii.