În ultimele săptămâni, în presa de peste ocean circulă zvonuri, precum că cei doi urmează să devină în curând părinți. Ultima apariție în public a cuplului a stârnit și mai multe întrebări. Justin Bieber a fost fotografiat în timp ce îi acoperea burtica soției sale cu palma. Să fie oare un gest necontrolat de grijă sau problema constă în rochia mult prea transparentă?

Justin Bieber și-a expus lucrările într-o galerie de artă din Los Angeles, după care, el și soția sa au dat o petrecere într-un local de fițe. Ulterior, cei doi au fost observați părăsind clubul, iar paparazzi nu au ezitat să-i fotografieze. Cei doi au fost îmbrăcați extrem de elegant și asortat: el în tuxedo și papion, ea într-o rochie de seară din catifea cu decupaje imense de-a lungul picioarelor, acoperite cu plasă fină.

Pe lângă ținuta modelului, un lucru a atras multă atenție. La început Hailey, apoi Justin, au tot încercat să acopere burtica ei. Să fie doar un gest necontrolat de grijă, extrem de pronunțat în sarcină, sau poate încercau să evite deplasarea rochiei, ca să nu se arate prea mult?

Internauții s-au împărțit în două tabere, noi însă așteptăm o declarație oficială. Credeți că de vină este rochia sau totuși barza?

Foto: Onstagram / MaryClaire Rusia