Dacă ai curaj și vei adrenalină chiar nu contează ce vârstă ai, iar acest lucru îl demonstrează și Rut Linnéa Ingegärd Larsson. Așadar, potrivit Mediafax, la sfârșitul lunii mai, la vârsta de 103 ani şi 259 de zile, Rut Linnéa Ingegärd Larsson a sărit din avion, alături de paraşutistul experimentat Joackim Johansson, în Motala, Suedia. Astfel, femeia a doborât recordul pentru zbor în tandem cu paraşuta.

 Rut are cinci copii, 19 nepoţi şi 30 de strănepoţi. Femeia are o viaţă activă, pe lângă zborul cu paraşuta, îi place să rezolve cuvinte încrucişate şi să cânte în corul din comunitate.

Un obiectiv care merită să fie apreciat. Conform sursei, copiii, nepoţii şi strănepoţii au aşteptat la sol. Întreaga familie a încurajat-o să-şi atingă ineditul obiectiv.

La aniversarea de 90 de ani, suedeza a ales pentru prima dată să se aventureze cu parapanta, iar apoi nu s-a mai putut opri, alegând şi alte aventuri „în aer”. Primul zbor cu paraşuta l-a efectuat la 102 ani, în 2020, apoi s-a decis că vrea să doboare recordul mondial şi a sărit din nou, anul acesta.  

Cel mai vârstnic bărbat care a sărit cu paraşuta este Alfred „Al” Blaschke, care, în 2020, la vârsta de 103 ani şi 181 de zile, a sărit în tandem. 

Sursa: Mediafax,

Distribuie articolul: