Ieri, Emilia Clarke, vedeta serialului „Game of Thrones”, a împlinit 34 de ani. Dacă anul trecut vedeta a marcat această zi în liniște, într-un restaurant din Paris, de data aceasta Emilia și-a dorit emoții extreme!

Cu această ocazie, Emilia a decis să sară cu o parașuta, eveniment despre care le-a vorbit și urmăritorilor săi de pe Instagram. Actrița a recunoscut că a fost de-a dreptul speriată să pășească în gol dintr-un avion aflat la altitudine, dar în același timp aceasta a spus că asta e cea mai memorabilă experiență de care a avut parte până acum.

„Ce s-ar potrivi mai bine cu teroarea existențială și profundă a unei noi zile de naștere? Să sari dintr-un afurisit de avion – iată ce! Mulțumesc centrului de parașutism pentru cea mai emoționantă experiență din viața mea”, a scris Emilia în textul postării alături de care a distribuit și câteva fotografii.

În aproape toate imaginile din acea zi, Clark literalmente radiază de încântare. În același timp, vedeta a însoțit fotografiile cu un hashtag amuzant, care a fost apreciat de toți fanii Game of Thrones: Cine a spus că poți zbura doar pe dragoni (#whosaysyoucanonlyflydragons).

Sursa foto: Instagram