Într-una din zile, fotografa Irina Spinei și Aurelia Zlotea - cofondatoarea grupului de Facebook pentru mămicile cu gemeni și tripleți, au invitat 30 de familii la Dendrariu. Liliacul înflorit și soarele generos au fost complici la realizarea proiectului fotografic ce poartă numele arbuștilor cu florile mov și albe frumos mirositoare. 

„Eu știu cât e de greu să crești un copil, nu îmi dau seama cât de greu e să crești gemeni sau tripleți. Pentru că mămicile cu mai mulți copii nu prea au timp pentru portrete de familie, am decis să le facem un cadou. Cel mai mic participant la ședința foto avea 5 luni”, a povestit Irina Spinei pentru Ea.md.

FA4A4270

Față de modele a existat o singură cerință. 

„A existat un dress code. Ca să scoatem în evidență subiectul principal al ședinței foto, adică familia și membrii ei, am optat pentru culorile neutre, mai ales că oricine are în garderobă haine albe sau pastelate. M-am gândit că vor arăta bine pe fundalul florilor.”

00642.00_04_12_33.Still004

Prin acest proiect fotografic Irina Spinei vrea să încurajeze părinții cu gemeni, tripleți și cvadrupleți.

Vrem să creăm amintiri frumoase. Când vor trece prin dificultăți, vor privi pozele și o să aibă un singur gând, că viața e frumoasă, au o familie extraordinară pentru care merită să înfrunte orice”, încheie Irina.