Dacă îți dorești o piele radiantă, frumoasă și sănătoasă, atunci nu poți trece cu vederea peste faza de curățare profundă a tenului. Mai mult, pentru a te bucura de rezultate vizibile, este cazul să respecți un veritabil ritual de îngrijire zilnic. Despre cum și ce trebuie să faci îți spun specialiștii „Viorica Cosmetic”. În plus, vei descoperi de ce apa micelară delicată „Viorica Vie” este specială și de ce merită să o testezi chiar astăzi. 

Curățarea delicată – etapă indispensabilă în îngrijirea tenului

Tendințele în materie de îngrijire a pielii au devenit, în ultimele decenii, tot mai agresive, impunând femeilor anumite măsuri dureroase și neplăcute, ceea ce, de facto, este o greșeală. De ce? Pentru că așa proceduri pot trauma irecuperabil epiderma, provocând fisuri dureroase și sporind sensibilitatea pielii. 

De aceea, regula de bază este să optezi pentru o curățare profundă și delicată a tenului. În acest mod, pielea este curățată de impurități, celulele se oxigenează corespunzător, iar epiderma reușește să înlocuiască eficient straturile descuamate sau înlăturate odată cu demachierea. 

Pentru a garanta o astfel de curățare a pielii, specialiștii Viorica Cosmetic” au conceput apa micelară delicată. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă, deoarece reprezintă o combinație echilibrată dintre micelele purificatoare, Viephenol™, extractele de aloe vera și calendula.

Fiecare element este responsabil de soluționarea unei anumite probleme: 

  • Micele purificatoare au menirea de a curăța eficient și delicat stratul superior al epidermei, eficientizând circulația sangvină, oxigenând corect celulele pielii. Utilizarea acestor micele îmbunătățește aspectul general al tenului, fără a provoca traume. 
  • Extractele de aloe aloe vera este o plantă renumită în industria frumuseții, iar în apa micelară delicată, aceasta are menirea de a calma pielea iritată și de a hrăni epiderma.
  • Complexul de antioxidanți Viephenol™ un complex de substanțe antioxidante ce reduc efectele nocive ale radicalilor liberi, care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. 
  • Calendula renumită pentru efectul său antibacterian, aceasta are funcția de a combate eficient orice fel de comedoane sau semne ale acneei în curs de apariție. 

Dermatologul companiei „Viorica Cosmetic”, Corina Pocnea, afirmă că „apa micelară delicată „Viorica Vie” are la bază o formulă îmbogățită cu ingrediente active de origine naturală și se deosebește prin efectul hidratant, calmant, regenerant și antiinflamator.

Apa micelară delicată „Viorica Vie este potrivită pentru uz zilnic, deoarece nu afectează PH-ul și menține pielea curată. Totodată, aceasta pregătește tenul pentru curățarea ulterioară cu un gel de spălare, pentru tonifiere și hidratare. În acest fel, tenul tău va reuși să asimileze substanțele nutritive, beneficiind la maximum de avantajele fiecărui element în parte. 

Alege apa micelară delicată „Viorica Vie” pentru o curățare profundă și delicată a tenului zi de zi!

www.viorica.md 

P