Cu o adolescenţă complicată şi o fire extrem de dificilă, cel care trăieşte în serial o mistuitoare poveste de dragoste cu personajul Tokyo a povestit despre trecutul său sumbru şi cum şi-a recăpătat viaţa.

Miguel a fost mereu un copil problematic, neadaptat, care, după separarea părinţilor, şi-a luat soarta în propriile mâini: Eu provin dintr-o familie cu bani, dar, din cauza unor circumstanţe nefericite, mama mea a rămas fără nimic. Bine, are o casă în Madrid, duce o viaţă normală acum, dar eu nu eram OK cu viaţa mea, cu mine şi cu nimeni din jurul meu. Mă simţeam ca un rahat, credeam că sunt o persoană oribilă. Am crezut că îmi e scris să mor înainte de 30 de ani. În cele mai optimiste visuri ale mele mă vedeam mecanic auto şi locuind pe străzi”, a declarat el pentru publicaţia La Opinion de Malaga.

Şi chiar pe stradă a ajuns, acolo unde, într-o fericită noapte l-a întâlnit pe regizorul Daniel Guzman, care i-a oferit primul lui rol, personajul Goya din filul A cambio de nada, iar viaţa lui s-a schimbat la 180 de grade. A schimbat nopţile sub cerul liber pe zilele pe platourile de filmat şi apa de la ţâşnitorile de pe stradă cu cocktailurile scumpe.

Rolul său din La casa de papel a fost însă cel care i-a adus faima internaţională odată cu difuzarea pe Netflix. Acum are aproape 14 milioane de urmăritori pe Instagram, este pasionat de motociclete şi rulote, pe care şi le poate permite fără prea mari eforturi financiare. Visează să plece cu o rulotă şi să se mute pe o insulă alături de persoana iubită şi câinii lui, unde să planteze palmieri.

Şi deşi mulţi îşi doreau ca relaţia cu Ursula Corbero, alias Tokyo, să treacă dincolo de ecrane, în viaţa de zi cu zi, Miguel trăieşte o poveste de dragoste cu actriţa Sandra Escacena, pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare pentru pelicula Veronica. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în august 2019, postând imagini împreună pe reţelele sociale, dar abia în aprilie 2020 au revenit cu confirmarea, Miguel comentând „Este foarte dificil fără ea”. 

Într-un alt interviu acordat de Herran revistei GQ, acesta i-a mulţumit iubitei lui pentru că l-a ajutat să rămână cu picioarele pe pământ după ce a dobândit faima: „Prietena mea mă încurajează şi apreciez că mă însoţeşte peste tot. Preferăm să nu ne expunem prea mult, mergem la plimbare, la terase, la prieteni acasă. Atunci când ieşim la vreun eveniment important ajungem să regretăm, pentru că oamenii mă ştiu şi uneori e prea solicitant.”

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: