Poliția din Italia a reținut autorii unui furt dintr-o măcelărie, unul dintre ei fiind un tânăr din Moldova. Acțiunea lor ne amintește de serialul extrem de popular „La Casa de Papel”, potrivit Torino la Repubblica.

Pasiunea pentru Casa de Papel, serialul cult Netflix, i-a trădat. Un moldovean și un italian au intrat într-o măcelărie din orașul Torino. Presa din Italia scrie că cei doi hoți ar fi furat din măcelărie 300 de euro.

După ce oamenii legii au ridicat imaginile de la camerele de supraveghere au stabilit că hoții sunt doi indivizi, unul dintre care era îmbrăcat exact ca eroii renumitului serial „La casa de Papel” și purta pe față aceeași mască.

Însă primul, a fost recunoscut de polițiști: este un bărbat care fusese controlat de aceeași patrulă cu o seară înainte, purtând aceiași pantaloni roșii pătați de vopsea. Este un italian de 34 de ani aflat deja în arest la domiciliu. La scurt timp el a fost reținut. Complicele a fost un moldovean de 32 de ani care și-ar fi recunoscut vina.

Acum ambii sunt cercetați penal.

Sursa: torino.repubblica.it

Distribuie articolul: