Netflix a anunțat oficial când va apărea un nou sezon al serialului îndrăgit de multă lume – „La Casa de Papel” și a publicat trailerul oficial al sezonului cinci.

Potrivit Netflix, sezonul cinci va fi disponibil în două părți, primul va fi lansat pe data de 3 septembrie, iar cel de-al doilea pe data de 3 Decembrie din următorul an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Netflix US (@netflix)

Álex Pina, creatorul serialului, a explicat printr-o declarație oficială:

„Când am început să scriem partea 5 în mijlocul pandemiei, am simțit că trebuie să schimbăm ceea ce era de așteptat de la sezonul de zece episoade și am folosit toate instrumentele pe care le-am avut pentru a crea senzația unui final de sezon sau final de serie în primul volum în sine. Am decis să lucrăm într-un gen extrem de agresiv, punând banda în pericol. În volumul 2, ne concentrăm mai mult asupra situației emoționale a personajelor. Este o călătorie pe harta lor sentimentală care ne conectează direct la plecare.”

Sezonul cinci este ultima parte a întregii istorii despre grupul de infractori care intră în Monetăria Regală din Madrid, sub conducerea misteriosului Profesor. Scopul lor este de a imprima miliarde de euro. Serialul este unul dintre cele mai populare de pe Netflix.

Foto: Instagram/ La casa de Papel