În acest an, angajații Companiei „Viorica-Cosmetic” au mers la recoltarea frunzelor de viță-de-vie, înarmați cu mănuși și buna dispoziție.

 

12

13

Acest eveniment a devenit tradițional după elaborarea și lansarea unei noi linii cosmetice – „VIORICA GRAPES”. Anul acesta, frunzele au fost culese de pe podgoriile „Cricova” care este cel mai mare producător de vinuri din Moldova. Viile „Cricova” ocupă peste 700 de hectare, ceea ce reprezintă o bază impunătoare de materii prime atât pentru vinuri, cât și pentru cosmeticele naturale, create de „Viorica-Cosmetic”.

14

„Viorica-Cosmetic” a făcut un progres în domeniul cosmetologiei, combinînd tradițiile poporului moldovenesc cu cele mai avansate tehnologii. Seria de produse „GRAPES VIORICA” a fost creată pe baza extractului din frunze de viță-de-vie și uleiului din semințe de struguri.

Această gamă de produse este bogată în magneziu și calciu, conține acizi de fructe care ajută pielea să producă colagen, oferind un efect de lifting, protecție antioxidantă și prevenind procesul de îmbătrânire a pielii și căderea părului.

Este de menționat faptul că produsele cosmeticele „Viorica-Cosmetic” se bazează pe tot ceea ce oferă natura – de la uleiurile vegetale până la ingredientele active oferite de fructe, flori, rădăcinile plantelor etc. Și deoarece toate produsele Viorica Cosmetic se bazează pe ingrediente naturale, Compania se implică atât în cultivarea, cât și în recoltarea ingredientelor pentru producerea extractelor pe propriile utilaje. Un ciclu complet de producție a cosmeticelor garantează calitatea înaltă și inofensivitatea pentru organismul uman.

În prezent, cea mai mare fabrică de produse cosmetice din țară are propria fermă ecologică „VIO-Park”. În acest an, Compania a început să cultive în această zonă și materii prime pentru crearea produselor cosmetice – mușețel și levănțică.

P