Ultimele luni ale lui 2020 au zguduit toată presa de pe ambele maluri de Prut cu știri despre divorțul artistului român Pepe. Acesta a luat pe toată lumea prin surprindere, anunțând public divorțul de Raluca Pastramă. Acum, cei doi își împart bunurile dobândite în perioada căsniciei și custodia asupra copiilor. Iată ce au decis la partaj!

Deși căsnicia lor nu părea să aibă probleme, în urmă cu mai bine de două luni Pepe și Raluca Pastramă au surprins pe toată lumea anunțându-și public despărțirea. Au hotărât într-un final, se pare, ca divorțul să se producă la notar, pe cale amiabilă. Dar ce se va întâmpla la partaj? – se întreba toată presa. Asta deoarece averea strânsă pe timpul celor 8 ani de mariaj nu ar fi deloc mică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)

Conform Spynews.ro, Pepe și Raluca au hotărât ca artistul să rămână cu vila în valoare de 400.000 de euro din Pipera, două dintre mașinile de lux, dar și afacerea din Centrul Capitalei. Raluca Pastramă, pe de altă parte, va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 de euro, un bolid de lux, bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro.

Se pare că artistul și mama copiilor săi au ajuns în sfârșit la o înțelegere ce ține de avere. De asemenea, Pepe și Raluca Pastramă trebuie să ia o decizie în ceea ce le privește pe micuțele Rosa și Maria, în grija cui vor rămâne fetițele.

Relația dintre Pepe și Raluca Pastramă a rămas una de amiciție, cei doi crescându-și în continuare fiicele împreună, dar… separat.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)