Ce faci cu mâncarea rămasă după nuntă? Chef Alexandru Comerzan îți arată cum să economisești la meniul festiv

-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/09/IMG_3554.webp
800
450
Articole recomandate
- prev
- next
29 septembrie – Ziua Mondială de Conștientizare privind risipa și pierderile alimentare
-
Cristina Botnarevschi
- 4 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/09/IMG_4457-724x720.jpeg
724
720
O treime dintre alimentele bune pentru consum ajung la gunoi, iar mii de oameni îndură foame.
Din anul 2019, la inițiativa Organizației Națiunilor Unite, pe 29 septembrie este m...
Friptură de carne de porc după rețeta spaniolă. Te lingi pe degete de bună ce-i!
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/12/3307.jpg
687
429
Oțetul sherry și paprika picanta transformă această friptură: carne de porc cu un aer puternic spaniol. Un strop în plus de oțet la finalul rețetei adaugă un plus de savoare castel...
Cine se află în spatele întâlnirii surpriză dintre Crețu și prima sa dragoste?
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/08/IMG_2962.webp
800
449
Pe lângă talentul său în bucătărie, chef Alexandru Comerzan se afirmă tot mai mult și în lumea vloggingului. De ceva vreme, colaborează cu diverse vedete, dorind să le arate public...