Ce faci cu mâncarea rămasă după nuntă? Chef Alexandru Comerzan îți arată cum să economisești la meniul festiv

-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read

Articole recomandate
- prev
- next
29 septembrie – Ziua Mondială de Conștientizare privind risipa și pierderile alimentare
-
Cristina Botnarevschi
- 4 min read

O treime dintre alimentele bune pentru consum ajung la gunoi, iar mii de oameni îndură foame.
Din anul 2019, la inițiativa Organizației Națiunilor Unite, pe 29 septembrie este m...
Cine se află în spatele întâlnirii surpriză dintre Crețu și prima sa dragoste?
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read

Pe lângă talentul său în bucătărie, chef Alexandru Comerzan se afirmă tot mai mult și în lumea vloggingului. De ceva vreme, colaborează cu diverse vedete, dorind să le arate public...
„Totul a pornit de la dragostea pentru mâncare” – Alexandru Comerzan, despre începuturile pasiunii pentru gătit
-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read

Chef Alexandru Comerzan mărturisește că pasiunea sa pentru gătit a pornit din dorința de a mânca preparate cu adevărat gustoase. În copilărie, weekendurile erau dedicate întâlniril...