Cunoscutul designer Cătălin Botezatu este cunoscut și pentru ochii său critic atunci când merge vorba de alegerile vestimentare. Criticul de modă le sfătuiește pe femei să fie mereu feminine și să nu încerce să se îmbrace cu tot ce apare în tendințe pentru că nu tot li se potrivește. 

Cătălin Botezatu  a spus care sunt acele 5 piese vestimentare  pe care orice femeie stilată ar trebui să le deţină. Nu doar că sunt uşor de purtat şi accesorizat, ci sunt şi un magnet pentru bărbaţi.

„Must have-urile din garderoba unei femei sunt: 

Rochia neagră

 

Pantalonul şi fustă tip creion,

Bluza albă 

Cămaşă masculină

Cămaşă bărbătească scoate din anonimat orice ţinută şi, în plus, este sexy şi oferă o notă de senzualitate purtătoarei. Femeile ar trebui să ştie că bărbaţii sunt atraşi de această combinaţie vestimentară”, susţine designerul.

Creatorul de modă a vorbit şi despre materialele şi piesele vestimentare pe care ar trebui să le evităm vara.

„Nu avem voie să purtăm latex vara  şi o spun pentru că până acum s-a purtat foarte mult un anume soi din latex. Eu, personal, urăsc latexul şi nu îl recomand. De asemenea, vara trebuie să evităm hainele mulate, materialele din fibre şi orice piesă care ne incorseteaza”, a mai precizat acesta. 

„Vara este, în general, un sezon ofertant din punctul de vedere al modei. Se poartă materialele lejere, vaporoase, se poartă mătasea şi voalul şi materialele imprimate”, a completat designerul.

Vezi și: Cătălin Botezatu a comentat ținutele vedetelor de la noi! Vezi ce a spus despre Rodica Ciorănică, Cleopatra Stratan și Dianna Rotaru (Video)

Distribuie articolul: