Cătălin Botezatu este o figură bine-cunoscută, cu o reputație solidă în industria modei românești și internaționale. Într-un interviu exclusiv acordat Ego.ro, el a discutat despre o familie de legendă în lumea modei, Versace, oferindu-ne detalii despre Donatella, actuala conducătoare a casei de modă.

Cu toate că nu a putut dezvălui secrete de familie ale Versace, Cătălin Botezatu ne-a dezvăluit câteva aspecte despre personalitatea lui Donatella. Conform cunoscutului designer vestimentar, ea este o persoană exigență și o creatoare talentată și complexă.

 

Dacă sunt secrete, nu le putem spune! Fiecare familie, fiecare titan în domeniul său are un secret care nu se poate divulga. Probabil că știu multe secrete ale familiei Versace, ale casei Versace, dar secretele rămân secrete! Donatella a fost muza principală a lui Gianni Versace și acum este predecesoarea lui. Ca și el, este o creatoare desăvârșită, o femeie extraordinar de exigentă, dar în același timp foarte talentată! Duce mai departe cu succes ceea ce a început Versace, chiar dacă la început dispariția elementelor baroc, a Medusei, a făcut ca Versace să aibă o stagnare, iată că în ultimii ani a apărut Medusa, a apărut barocul, iar brand-ul a explodat așa cum era și firesc. Este o creatoare complexă, completă și absolut superbă.”

De asemenea, Cătălin Botezatu a subliniat că Gianni Versace a fost un mentor pentru el și că a învățat multe de la regretatul designer vestimentar, celebru în întreaga lume.

El mi-a fost profesor! Am avut șansa să îi fiu elev, să studiez în Via Gesu timp de 6 luni și să merg alături de el la shooting-uri foto. Mai târziu, pe ea am cunoscut-o doar ca designer, de la designer la designer. Perseverența, exigența, profesionalismul și nu în ultimul rând, dorința de a merge mai departe cu orice preț. (n.r. cele mai bune lucruri învățate de la Gianni Versace)”

Cu toate legăturile sale cu Italia, Cătălin Botezatu a mărturisit că nu are intenția de a se muta din țară și de a locui acolo. El își dorește să rămână în România, țara sa natală.

Nu. (n.r. nu s-ar muta în Italia) Îmi place foarte mult Italia, am prieteni, asociații mei sunt din Italia, acolo am făcut școala, acolo merg la prezentări de modă, dar nu este țara în care mi-aș dori să trăiesc. România este țara în care îmi doresc să trăiesc!”

Distribuie articolul: