Cătălin Botezatu are 54 de ani și a făcut dezvăluiri șocante despre viața sa din spatele camerelor. Duminică seara, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, acesta a povestit despre tentativele sale de sinucidere. A recunoscut că au fost trei la număr și două dintre ele au fost din cauza dragostei.

Cu toții avem impresia că, designerul Cătălin Botezatu nu are secrete și că are o viață perfectă, însă nu este așa. Acesta a reușit să ne surprindă la emisiunea TV de duminică.

Foto: aquarelle.md

La întrebarea prezentatoarei: „De câte ori ai vrut să te sinucizi?”. Fostul jurat de la „Bravo ai still” a răspuns:

„De trei ori și nu din orgoliu. Pentru că atunci când iubești cu adevărat, nu trebuie să ai orgolii și mândrii. Atunci când iubești cu adevărat, nu ajungi la acest gest de lașitate, pentru că este un gest de lașitate dacă stai să te gândești după aceea. Din dorința aia nebună de a avea persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Doar când iubești ca un nebun și când spui «da, viața mea nu mai are sens fără acea femeie», te gândești la sinucidere. Prima oară când am vrut să fac acest lucru, nu a fost din dragoste, a fost atunci când eram încarcerat în România și am crezut că nu mai am șansa să mă motivez și nici să arăt oamenilor adevărul. Strângeam pastile după pastile și am vrut în noaptea de Crăciun să mă sinucid, dar Dumnezeu m-a ajutat din nou”, a mărturisit designerul.

A doua încercare de a se sinucide a fost din cauza Danei Opsitaru, prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu, care era o femeie căsătorită la vremea aceea. Pentru a o determina să-și petreacă noaptea de Crăciun alături de el, creatorul de modă a încercat să-și ia viața și și-a tăiat venele.

Foto: wowbiz.ro

„Apoi, de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noaptea de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.  A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, înseamnă că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a continuat Cătălin Botezatu.

Dana i-a fost mamă, prietenă, amantă, dar și soție, într-un oarecare fel.

Foto: apropo.ro

„Ea m-a făcut să mă simt, din punctul meu de vedere,  bărbat. O voi iubi toată viaţa. Acum este o foarte bună prietenă”, a declarat Cătălin.

Dana este un fost manechin de succes înainte de 1989 şi a fost singura femeie pentru care Cătălin Botezatu ar fi fost în stare să-şi ia viaţa. Designerul a făcut o pasiune nebună pentru ea, mai ales că aceasta s-a lăsat foarte greu cucerită. Designerul avea 19 ani pe vremea când se îndrăgostise de Dana, care era căsătorită şi avea şi un copil. Iubita lui Botezatu era mai mare cu opt-nouă ani decât el, însă vârsta nu a fost un impediment în relaţia lor. Deşi ea a divorţat, drumurile celor doi s-au separat.

Vizionează aici interviul:

Sursa: click.ro

Distribuie articolul: