Designerul Cătălin Boteza a fost invitat la emisiunea „Vorbe Bune cu Lilu” unde a fost provocat să comenteze ținutele unor vedete da la noi. Designerul a acceptat provocare și a fost foarte sincer. 

Vezi cine a fost lăudată și cine criticată. 

Rodica Ciorănică – „Rodica a arătat întotdeauna bine, este o femeie extraordinară și o femeie puternică în primul rând pe care o iubesc și o ador. A adoptat un stil ușor masculin, dar în același timp cu acea notă sexy pentru că este deschisă la mai mulți nasturi la cămașă. E cool și are atâtea accesorii cât este necesar. Pantoful este cel care trebuie.”

Diana Rotaru – „dacă este moderatoare unui eveniment, este îmbrăcată corect. Acel basque este ușor nășistic. Decolteu este foarte frumos. Fusta tip sirenă o avantajează, dar i-aș sugera să rămână doar cu partea de jos pentru că partea de sus nu avantajează, este out of fashion și mărește.”

Diana Brescan – „Nu e sexy deloc. Eu nu aprob astfel de costume. Ori ai un costum de piele ori nu îl ai. Pielea artificială arată ieftin. Pantofii sunt ieșiți din modă. Zici că are picioarele în ghips după care și le-a bandajat. Nu îmi place absolut nimic.”

Cleopatra Stratan „Aici este într-o ipostază bună. E sexy. Decupajul dintre sâni îi dă acel aer sexy. Rochița nu-i rea. Aș umba puțin la pantofi, aș fi pus sandale sau stilleto. ”

Botezatu le-a mai comentat pe Tatiana Heghea, Iuliana Chiroșca, vezi în video-ul de mai jos ce a avut de spus. 

 Sursa video: „Vorbe bune cu Lilu” 

Distribuie articolul: